Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Zovesan 30 tabl.

  Leverandør: A.Vogel
  A.Vogel Zovesan – din naturlige vej til den sunde søvn

  Får du for lidt søvn? Når der kræves meget af dig på arbejdet, når hverdagen er tæt pakket med sociale arrangementer, og når du samtidig gerne vil nå at se familie og venner, så kan det være svært at falde ned og finde den fornødne ro, når aftenen falder på. Store omvæltninger i livet og for meget at se til i hverdagen kan give søvnmangel og gå ud over dit velvære.

  Når du ikke kan sove, f.eks. fordi du ikke kan falde ned, slappe af og lade tankerne ligge ved sengetid, kan du få symptomer på søvnmangel. Almindelige symptomer på søvnmangel er træthed om dagen, en tung følelse i hovedet og koncentrationsbesvær. Heldigvis kan du med A. Vogel Zovesan tabletter få hjælp til søvnproblemer, til at finde ind i den dybe ro, så både tanker og krop kan få en pause og dermed mulighed for at lade op.

  Zovesan er et naturligt kosttilskud, som indeholder de velkendte planter havre, humle, baldrian samt citronmelisse og passionsblomst, som bidrager til en sund og normal søvn. Det betyder, at du helt naturligt kan finde den ro, som du har brug for efter en tætpakket dag.

  Nattesøvnen er noget af det vigtigste for, at vi kan have en god hverdag, da både kroppen og hovedet trænger til hvile for at være klar til morgendagens nye indtryk. Det er nemlig, når vi sover, at alt det, som vi har lært og oplevet i løbet af dagen, bearbejdes og lagres.

  Har du problemer med at falde i søvn eller er din søvn afbrudt og dårlig? Så er Zovesan et godt valg, indholdet af citronmelisse og passionsblomst hjælper med at opnå en god og sund søvn. Du kan bruge Zovesan i perioder eller på enkelte dage med behov.

  - Citronmelisse og Passiflora bidrager til en sund og normal søvn
  - Kun 1 tablet om dagen
  - Vegansk

  Anvendelse
  1 tablet med lidt vand 1/2 time før sengetid

  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemperatur
  SKU: 1170
  149,95 DKK
  i h
  Ingredienser:

  Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose)
  Fyldemiddel (dicalciumphosphat)
  Ekstrakt af passionsblomst (Passiflora incarnata L.)
  Ekstrakt af citronmelisse (Melissa officinalis L.)
  Konsistensmiddel (tværbundet natriumcarboxymethyl cellulose)
  Ekstrakt af havre (Avena sativa L.)
  Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)
  Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer)
  Overfladebehandlingsmiddel (stearinsyre)
  Ekstrakt af lægebaldrian (Valeriana officinalis L.)
  Ekstrakt af humle (Humulus lupus)
  Humle æterisk olie

  Allergener:

  Havre