Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Urte & Plantekosttilskud

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  A. Vogel Echinaforce - 2 X 100 Ml.

  A. Vogel Echinaforce 2 X 100 Ml.

  Om vinteren er der mange af os, der bliver ramt af forkølelse, og må slæbe os igennem hverdagen – men heldigvis findes der en naturlig kur. Du kan nemlig både forebygge og behandle forkølelse med naturlægemidlet Echinaforce, som er lavet på udtræk fra blomsten echinacea purpurea (rød solhat), hvis aktive stoffer har en positiv indvirken på vores immunforsvar.
  Echinaforce øger modstandskraften overfor forkølelse, da Echinaforce er rig på de aktive plantestoffer alkylamider, cikoriesyre og bioflavonoider, som kan måles i blodet allerede 15 minutter efter indtagelse. Niveauet af alkylamider, som spiller en vigtig rolle for immunforsvaret, er 3 gange så højt, når tinkturen fremstilles på friske planter. Det placerer Echinaforce i en liga for sig i forhold til dråber af tørrede planter.
  Echinaforce er et naturlægemiddel. Husk at læse indlægssedlen.
  Dosering:
  Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger.
  Børn under 12 år: kun ifølge aftale med læge.
  389,50 DKK 318,16 DKK
  A. Vogel Kelpasan 360 stk.

  A. Vogel Kelpasan 360 stk.

  A.Vogel Kelpasan 360 stk.

  - Et kosttilskud, der er rigt på jod
  - Bidrager til skjoldbruskkirtlens normale funktion og vedligeholdelse af normal hud
  - Fremstillet af kæmpetang fra Stillehavet
  - Velegnet til veganere Kelpasan – et godt og naturligt jodtilskud til normal hud og normalt stofskifte
  Jod er et såkaldt essentielt sporstof, essentielt fordi det er nødvendigt for kroppens normale funktion. Kroppen kan ikke selv fremstille jod – vi må have det tilført via kosten eller som tilskud.
  Jod spiller en særlig rolle for skjoldbruskkirtlens normale funktion. Skjoldbruskkirtlen består af 2 lapper og befinder sig foran og nederst på halsen. Dens opgave er at producere stofskiftehormoner, som regulerer vores stofskifte, altså hvor hurtigt vi forbrænder den mad, vi indtager.
  For at skjoldbruskkirtlens arbejde kan forløbe korrekt har den brug for jod. Et evt. overskud af jod udskilles hurtigt via urinen.
  229,95 DKK
  A.Vogel Avenaforce 100 ml

  A.Vogel Avenaforce 100 ml

  A.Vogel Avenaforce

  - Frisk havretinktur af 100% friske planter
  - Udtrukket på ren drikkealkohol
  - Dagsdosis svarer til 1200 mg frisk havreplante
  A. Vogel Avenaforce – udtræk af friske, grønne havreplanter
  A. Vogels Avenaforce er et kosttilskud fremstillet efter Alfred Vogels originale opskrift. Udtræk af frisk, grøn havre var et af de hyppigst anvendte præparater i Alfred Vogels praksis, som lå i den lille bjergby Teufen i kanton Appenzell.
  Det latinske navn for den ellers velkendte kornsort havre er Avena sativa. Sativa betyder ”dyrket” og hentyder til det faktum, at havre oprindeligt var en vild plante, som senere blev forædlet og nu dyrkes i rigtig mange tempererede klimaer.
  Avenaforce er baseret på udtræk af 100% friske havreplanter, hvilket betyder, at du sikrer dig, at du får det bedste produkt muligt og dermed højere værdi for pengene.

  Avenaforce er et friskplantepræparat og er et af A. Vogels mange, gode kosttilskud. Et friskplantepræparat er et naturlægemiddel eller kosttilskud, der enten er fremstillet af vildtindsamlede planter eller planter dyrket under kontrollerede forhold.
  Kendetegnende for friskplantepræparater er, at de forarbejdes straks efter høsten. Det vil sige, at planten bringes ind i fabrikken, mens den stadig er frisk og dernæst forarbejdes i frisk tilstand.
  Hvis planen tørres, før den forarbejdes, hvilket er den almindelige fremgangsmåde, så vil den i tørringsprocessen miste nogle af sine indholdsstoffer.
  Dette undgås, hvis planten forarbejdes fra frisk tilstand. For at udtrække den friske havres gode indholdsstoffer bliver planten skåret i små stykker og tilsat en passende mængde drikkealkohol.
  Efter at have trukket i en periode afsies havren, plantestofferne er nu udtrukket i alkoholen, som bliver til det færdige produkt. Planteresterne bliver kørt ud i haven, hvor de bliver en del af den kompost, som bruges i dyrkningen.
  Dette sikrer en bæredygtig produktion, hvor det plantemateriale, der fjernes fra haven, bringes tilbage.
  Til fremstilling af Avenaforce anvendes hele den grønne og friske havre-plante, og det resulterer i et unikt kosttilskud.
  229,95 DKK 184,86 DKK
  A.Vogel Detoksan 60 Tabl.

  A.Vogel Detoksan 60 Tabl.

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Detoksan indeholder en kombination af vortebirkeblade og gyldenris. Birkeblade fremmer kroppens udskilningproces og fordøjelse. Gyldenris bidrager til kroppens velvære.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Dahlig dosis:
  1 tablet 2 gange dagligt.
  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning:
  Indhold 2 tabletter
  Gyldenris (mg) 323,4
  Birkeblade (mg) 98,2
  229,95 DKK 184,86 DKK
  A.Vogel Echinacea Hot Drink (100 ml)

  A.Vogel Echinacea Hot Drink 100 ml

  A.Vogel Echinacea Hot Drink

  - Varm og velgørende drik til hele familien
  - Understøtter kroppens immunforsvar
  - Med Echinacea og hyldebærsaft
  - Vegansk
  Echinacea Hot Drink – når immunforsvaret skal have ekstra omsorg
  Et godt immunforsvar er en forudsætning for et godt helbred. Hvis man vil finde immunforsvaret, skal man kigge overalt i kroppen, immunforsvaret består nemlig af en samling forskellige celler med hver sine specialiserede opgaver.
  Cellerne findes bl.a. i vort blod, lymfe, milt, mave- og tarmsystem og knoglemarv og har til opgave at beskytte os mod virus, bakterier, parasitter.
  Det er derfor en rigtig god idé at støtte immunforsvaret, f.eks. i form af et krus med dejlig varm Echinacea Hot Drink.
  Echinacea Hot Drink er et kosttilskud med en dejlig blanding af hyldebær og Echinacea Purpurea, som medvirker til at holde immunforsvaret sundt og velfungerende.
  119,95 DKK
  A.Vogel Menosan 90 Tabl.

  A.Vogel Menosan 90 Tabl.

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Salvia afhjælper øget svedsekretion og bidrager til kvinders velvære under overgangsalder.
  Har du det lidt for varmt? Oplever du perioder med forøget svedsekretion, for eksempel i forbindelse med overgangsalderen, er der hjælp at hente med en urt, du kender fra din egen køkkenhave. Den aktive ingrediens i Menosan er salvie, der mest er kendt for sin oplagte plads i urtehaven eller som staude. Men faktisk har salvie helt tilbage fra antikkens tid været anvendt til at hæmme svedsekretion, og har på den måde gjort livet lettere for mange.
  I overgangsalderen har mange kvinder forøget svedsekretion, fordi et lavere østrogenniveau i kroppen kan gøre en varmefølsom, og kroppen derfor forsøger at kompensere for temperatursvingninger. Til Menosan anvendes helt friskhøstet salvie med flest aktive ingredienser.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud:
  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst.
  Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  1 tablet dagligt
  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 1 tablet % RI (Referenceindtag)
  Udtræk af frisk salvieblad (mg) 1080
  419,95 DKK 343,96 DKK
  New Nordic Active Liver 30 tabletter

  Active Liver 30 tabletter

  Active Liver er fremstillet i Sverige. Tabletten er baseret på en urteekstraktkombination af marietidsel, artiskok, gurkemeje og sort peber plus næringsstoffet cholin.

  Marietidsel og artiskok understøtter en normal leverfunktion. Indholdet af cholin bidrager til normal leverfunktion og fedtstofskifte.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  235,00 DKK 216,20 DKK
  New Nordic Active Liver 60 Tabletter

  Active Liver 60 Tabletter

  Active Liver er fremstillet i Sverige. Tabletten er baseret på en urteekstraktkombination af marietidsel, artiskok, gurkemeje og sort peber plus næringsstoffet cholin.

  Marietidsel og artiskok understøtteren normal leverfunktion. Indholdet af cholin bidrager til normal leverfunktion og fedtstofskifte.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  Voksne og børn fra 11 år:
  1 tablet dagligt
  424,00 DKK 390,08 DKK
  Aesculaforce Forte 60 Tabletter

  Aesculaforce Forte 60 Tabletter

  Aesculaforce® Forte 60 tabletter

  - Styrker og opstrammer venekredsløbet
  - Letter tunge, trætte og hævede ben
  - Fremstillet af friske, naturlige hestekastanjefrø

  Aesculaforce Forte gør tunge ben lette og afhjælper uro og hævelse i benene

  Kan du nikke genkendende til tunge, hævede og trætte ben efter en lang dag på arbejde eller en længere køre-, tog- eller flyvetur? Når venerne i benene belastes, kan dine bens velvære og udseende blive påvirket. Trætte, tunge og hævede ben er nemlig ikke kun betinget af øget vægt eller fodtøj med høj hæl, men kan opstå af for eksempel for meget stillesiddende arbejde eller lang transporttid, hvilket kan give dig følelsen af hævelse og tyngde i benene og sommetider også uro og kløe – især om natten. Også varmt vejr kan medføre hævelser i benene, og mange har derfor især om sommeren glæde af Aesculaforce Forte.

  En naturlig hjælp til trætte ben
  Aesculaforce Forte er et naturligt kvalitetsprodukt fra Schweiz. Naturlægemidlet er baseret på udtræk af hestekastanjefrø fra nøje udvalgte træer efter A.Vogels principper. Hestekastanjefrøene behandles straks efter høsten for bedst muligt at bevare de aktive stoffer i det endelige produkt, så du får størst muligt udbytte af dit køb. Hestekastanjen har en positiv effekt: Den modvirker væskeudsivninger og har karsammentrækkende effekt. Hestekastanjen indeholder desuden den aktive ingrediens aescin, som udtrækkes fra de friskhøstede kastanjefrø. Det er da heller ikke tilfældigt, at man anvender aescin, da det er kendt for dets opstrammende og styrkende effekt i blodårerne, samtidig med at det lindrer uro, kløe og nattekramper i benene.

  A.Vogels Aesculaforce Forte er et naturlægemiddel. Det anbefales, at du læser indlægssedlen inden brug.

  Anvendelse
  A.Vogels Aesculaforce Forte kommer i tabletform.

  Til voksne anbefales 1 tablet Aesculaforce Forte 2 gange dagligt for eksempel morgen og aften.
  Tabletterne synkes hele med et glas vand.

  Børn under 18 år må kun ifølge aftale med egen læge indtage Aesculaforce Forte.
  319,95 DKK 257,96 DKK
  Biorto Neurosan 60 Kapsler

  Biorto Neurosan 60 Kapsler

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Neurosan fra biorto indeholder calcium som bidrager til en normal neurotransmission, og er på den måde med til at opretholde de naturlige impulser imellem nervecellerne.
  Derudover indeholder den også urterne:
  • Ginkgo Biloba kaldes også tempeltræet. Det er jordens ældste nulevende træ og vokser udbredt i Asien, men kan også vokse i tempererede klimaer.
  • Havrespirer er som navnet siger: spiret grøn havre.
  • Risprotein er et vegetabilsk protein udvundet af ris.
  • Lechitin findes blandt andet i sojabønner og er et fosfolipid.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  2 kapsler dagligt.
  134,95 DKK 116,06 DKK
  Blæretang, kapsler - 90 stk.

  Blæretang, kapsler - 90 stk.

  Blæretang, kapsler - 90 stk.

  Havalger har i umindelige tider været anvendt af japanere og folk i andre kystlande som en del af kosten. I Skandinavien indgår havets
  grøntsager ikke nævneværdigt i vores madlavning. Havalger og tang har et naturligt indhold af jod, og derfor er der sjældent
  problemer med at få jod i passende mængder i de områder, hvor havalger indgår som et led i kosten.

  Jod bidrager til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og en normal skjoldbruskkirtelfunktion samt bidrager til et
  normalt energistofskifte. Desuden medvirker jod til, at dit nervesystem fungerer normalt, har indvirkning
  på din kognitive funktion og er med til at vedligholde din hud.

  Jod er et mineral, som indgår i skjoldbruskkirtlens hormoner. Skjoldbruskkirtlen sidder på forsiden af halsen,
  og kirtlen har brug for jod til at danne de hormoner, der regulerer kroppens stofskifte.

  Anvendelse:. Voksne og børn fra 11 år: 1 kapsel dagligt. På grund af jodindholdet bør
  Blæretang kapsler ikke indtages af gravide og ammende.

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret
  kost. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.
  Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  84,95 DKK
  Boldocynara Dråber 50 ml

  Boldocynara Dråber 50 ml

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  • Understøtter din fordøjelse
  • Støtter leverens funktioner
  Stillesiddende arbejde, stress eller forkert kost kan gå ud over fordøjelsen og give tendens til oppustethed og luft i maven. Kostomlægning og motion kan hjælpe på den lange bane, men hvis problemet opstår akut, kan Boldocynara hjælpe dig på vej.
  Brug kosttilskuddet, når problemet opstår, eller hav det ved hånden, hvis du skal til middage, julefrokoster eller sammenkomster, hvor menuen er anderledes, end hvad din krop er vant til. Ved længerevarende og tilbagevendende behov kan Boldocynara med fordel anvendes dagligt.
  Boldocynara indeholder boldoblade, artiskok og mynte som støtter fordøjelsen. Boldo og artiskok bidrager til at vedligeholde en normal lever funktion. Artiskok hjælper derudover også mod ubehag i tarmene.
  Boldocynara fås både som tabletter og tinktur.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud:
  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  20 dråber (ca. ½ ml) i et glas vand 3 gange dagligt
  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 1,5 ml % RI (Referenceindtag)
  Udtræk af artiskokurt (mg) 190
  Udtræk af mælkebøtte rod og urt (mg) 250
  Udtræk af boldoblade (mg) 10
  Udtræk af pebermynte urt (mg) 15
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Indtages efter maden.
  144,95 DKK 116,06 DKK
  Chilipillen 60 tabletter

  Chilipillen 60 tabletter

  Chilipillen er baseret på en urte- og vitaminrecept indeholdende chili, grøn te og thiamin.

  Thiamin bidrager til et normalt energistofskifte.
  Chilipillen indeholder chili i en mængde, som normalt ikke vil opleves irriterende i maven.
  Chilifrugterne tilhører planteslægten Capsicum, der hører under natskyggefamilien. Chili stammer fra Amerika, hvor det har været en del af kosten i 7500 år før Kristus. Chili blev bragt til Europa efter Christopher Colombus. I dag er chili et yndet krydderi, som frembringer følelsen af "varme".
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  2 tabletter
  84,00 DKK
  CitroPlus 800 Ø Grapefrugtkerne ekstrakt

  Citroplus 800 Ø Grapefrugtkerne Ekstrakt

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Citroplus indeholder økologisk grapefrugtkerneekstrakt til indvortes brug.
  Indeholder 800 mg bioflavonoider fra grapefrugt pr. 100 ml.
  Den anvendte vegetabilske glycerin er ikke fremstillet af palmeolie.
  15 dråber svarer ca til 0,8 ml.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud:
  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  15 dråber 3 gange daglig.
  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 45 dråber ( 2,4 ml) % RI (Referenceindtag)
  Vitamin C (mg) 73 91
  Bioflavonoider (mg) 19,5
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Ryst flasken før brug
  . Dråberne kan blandes i et glas vand og drikkes.
  Holdbarhed efter åbning: 6 måneder.
  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemperatur. holdbar i 6 måneder efter åbning.
  214,00 DKK
  Crataegisan 100 ml

  Crataegisan 100 Ml

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  • Udtræk af friske hvidtjørnebær
  • Understøtter blodcirkulationen, afslappende, beroligende
  A.Vogel Crataegisan er et kosttilskud, der indeholder tinktur af friske hvidtjørnebær, der understøtter blodcirkulationen.
  Hvidtjørn virker afslappende og beroligende, så du kan finde ro, selvom du har meget at se til.
  For mange kan nikke genkendende til for meget travlhed og for lidt ro i hverdagen, og det kan være svært at falde ned efter en lang og hektisk dag.
  A.Vogel Crataegisan er et friskplantepræparat, da det er fremstillet af friske og ikke tørrede hvidtjørnebær.
  Indhold pr. 100 dråber (2,5 ml):
  2,4 g flydende ekstrakt af hvid-tjørnfrugt svarende til 1613-2013 i gennemsnit 1813 mg frisk plante. 1 ml svarer til ca. 40 dråber.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  50 dråber i et glas vand 2 gange dagligt.
  229,95 DKK 184,86 DKK
  Digestive enzyme complex 50 kapsler

  Digestive Enzyme Complex 50 Kapsler

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Digestive Enzyme Complex fra Terranova er et kosttilskud med planteenzymer.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud:
  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  Voksne:
  2 kapsler
  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 2 kapsler % RI (Referenceindtag)
  Fennikel frø (Foeniculum vulgare) (mg) 200
  Korngræspulver (Hordeum vulgare) (mg) 200
  Ingefærrod (Zingiber officinale) (mg) 100
  Artiskokblad (Cynara scolymus) (mg) 100
  Kardemommefrøpulver (Elettaria cardamomum) (mg) 50
  Gul ensianrodpulver (Gentiana lutea) (mg)50
  Protease (A. oryzae) (mg) 55,2
  Amylase (A. oryzae) (mg) 33,8
  Laktase (A. oryzae) (mg) 14,6
  Glukoamylase (A. niger) (mg) 14,6
  Alfagalaktosidase (A. niger) (mg) 14,6
  Protease (Proteas (A. niger)) 13,6
  Invertase (S. cerevisiae) (mg) 6,6
  Lipase (C. rugosa) (mg) 3,8
  Glukoamylase (R. oryzae) (mg) 2,2
  Lipase (A. niger) (mg) 0,3
  Lipase (R. oryzae) (mg) 0,3
  157,00 DKK
  Easy-Legs, kapsler - 180 stk.

  Easy-Legs, kapsler - 180 stk.

  Easy-Legs, kapsler - 180 stk.

  En gammel klassiker af fem forskellige urter – heriblandt stenkløver og røllike, der er kendt som ”yang”.

  Indeholder blandt andet musetornrod, der medvirker til at give en følelse af "lette ben".

  Anvendelse:. Voksne: 1-3 kapsler til hvert hovedmåltid. Indtages med væske.

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide,
  ammende eller børn. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  269,95 DKK
  Free Flex Active 90 tabletter

  Free Flex Active 90 Tabletter

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud
  Varebeskrivelse:
  Mezina Free Flex, 90 tab.
  Free Flex, kosttilskud til ømme og stive led
  Indeholder en kombination af udvalgte næringsstoffer, vitaminer,ingefær og gurkemeje der medvirker til at bevare smidige led - Kosttilskud.
  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

  Daglig dosis:
  2 tabletter

  Brugsanvisning og anvendelse:
  2 tabletter dagligt der indtage med vand før et måltid. Ingredienser:

  Hydrolyseret brusk fra kvæg, fyldemidler, dicalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose, natriumbicarbonat, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid, gurkemejerodstok ekstrakt, ingefærrodstok ekstrakt, majsstivelse, L-ascorbinsyre, cholecalciferol, kobberbisglycinat, manganosulfat, overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), glycerol
  499,95 DKK
  Gotu Kola 100 kapsler

  Gotu Kola 100 Kapsler

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Gotu Kola.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud:
  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  Voksne:
  1 kapsel dagligt
  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 1 kapsel % RI (Referenceindtag)
  Gotu kola (Centella asiatica) stilke og blad (mg) 100
  Opbevaring:
  Tørt og ikke direkte sollys.
  146,00 DKK
  KeenMind, 60 kapsler

  Keenmind, 60 Kapsler

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  KeenMind indeholder et standardiseret udtræk fra Bacopa monnieri benævnt CDRI 08.
  Bacopa monnieri er anvendt for blandt andet at understøtte hukommelse, kognitive funktioner, koncentration og evnen til at lære.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  Voksne og børn fra 12 år. 2 kapsler dagligt.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Kapslerne indtages bedst med noget væske men kan også åbnes og indtages med yoghurt eller væske.
  Før du starter på dette kosttilskud så konsulter en læge eller farmaceut ved graviditet, amning, ved indtagelse af nogen form for medicin, eller hvis du har en medicinsk lidelse.
  Opbevaring:
  Opbevares tørt, ikke for varmt og ikke i direkte sollys.
  259,00 DKK
  Kelp indeh. 225 mcg jod fra Kelpplanten 500 tab

  Kelp indeh. 225 mcg jod fra Kelpplanten 500 tab

  Kelp som tabletter er en naturlig kilde til jod.

  Jod bidrager til et normalt:
  • energistofskifte
  • produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og skjoldbruskkirtelfunktion

  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

  Daglig dosis:
  Voksne:
  1 tablet

  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 1 tablet % RI (Referenceindtag)
  Jod (µg) 225 150
  Kelp (mg) 45

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Bør ikke indtages ved for højt stofskifte.

  Opbevaring:
  Tørt og ikke for varmt.
  169,95 DKK
  Kinesisk Malurt - 180 Kapsler.

  Kinesisk Malurt - 180 Kapsler.

  Kinesisk Malurt - 180 Kapsler.

  Forskellen på kinesisk malurt og almindelig malurt er, at denne indeholder artemisin.
  Ved indtag af 6 kapsler dagligt får du 36 mg artemisinin.

  Kapsler med pulver og ekstrakt af kinesisk malurt.
  Indeholder artemisinin.
  Vegetabilsk kapsel.

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.
  Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.


  Anvendelse:. Voksne: 2 kapsler 3 gange dagligt. Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne.
  299,50 DKK
  Klorofyl Drik - 480 ml.

  Klorofyl Drik - 480 ml.

  Klorofyl Drik - 480 ml.

  Klorofyl drik med pebermynteolie fra Sunny Green. Klorofyl er pigmentet, der giver planterne deres grønne farve.
  Indeholder natrium og kobber i kompleks med klorofyl.

  Anvendelse:. Voksne og børn over 11 år: ½ spiseskefuld (7,5 ml) dagligt.

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst.
  Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  199,95 DKK
  Lemongræs Citral, kapsler - 90 stk.

  Lemongræs Citral, kapsler - 90 stk.

  Lemongræs Citral, kapsler - 90 stk.

  Lemongræsarter vokser vildt i Asien, Afrika og Australien. Arten citratus stammer oprindeligt fra Syd- og Sydøstasien og er et velkendt køkkenkrydderi. Sammen med lokale grønsager er citratus et almindeligt syn på markedspladser.

  Smagen er frisk og citrusagtig, og i madlavning bruges lemongræs både i frisk og tørret version. Lemongræs bliver anvendt i produktion af den søde, citronduftende Citronella æterisk olie, som har været eksporteret fra Filippinerne siden det 17. århundrede.

  De tørrede lemongræsblade anvendes også til kosttilskud – her med 370 mg lemongræsekstrakt pr. kapsel.

  Anvendelse:. Voksne og børn fra 11 år: 1-4 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid. Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne.

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide, ammende eller børn under 11 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  159,95 DKK
  Lemongræs Citral, kapsler - 90 stk.

  Lemongræs Citral, kapsler - 90 stk.

  Lemongræs Citral, kapsler - 90 stk.

  Lemongræsarter vokser vildt i Asien, Afrika og Australien. Arten citratus stammer oprindeligt fra Syd- og Sydøstasien og er et velkendt køkkenkrydderi. Sammen med lokale grønsager er citratus et almindeligt syn på markedspladser.

  Smagen er frisk og citrusagtig, og i madlavning bruges lemongræs både i frisk og tørret version. Lemongræs bliver anvendt i produktion af den søde, citronduftende Citronella æterisk olie, som har været eksporteret fra Filippinerne siden det 17. århundrede.

  De tørrede lemongræsblade anvendes også til kosttilskud – her med 370 mg lemongræsekstrakt pr. kapsel.

  Anvendelse:. Voksne og børn fra 11 år: 1-4 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid.
  Hvis det ønskes, kan pulveret tages ud af kapslerne

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide,
  ammende eller børn under 11 år. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  159,95 DKK
  Loppefrøskal Kapsler - 180 stk.

  Loppefrøskal Kapsler - 180 stk.

  Loppefrøskal Kapsler - 180 stk.

  Ønsker du et alternativ til dit indtag af loppefrøskaller som en del af din madlavning eller direkte indtag?

  Med varmebehandlede loppefrøskaller i kapsler er det praktisk at have dine loppefrøskaller med på farten, og de er hurtigere at skylle ned.
  Du må dog endelig huske at skylle kapslerne ned med rigeligt væske, da fibrene - som loppefrøskallerne indeholder - vil suge en del væske.

  Loppefrøskaller er gode at kende til, hvis du vil gøre noget for dit tarmsystem. De er nemlig medvirkende til at vedligeholde
  et normalt tarmsystem og understøtter passagen gennem tarmene.

  Varmebehandlede loppefrøskaller i vegetabilske kapsler, som du kan have med dig på farten.
  Loppefrøskaller medvirker til at vedligeholde et normalt tarmsystem.
  Loppefrøskaller understøtter passagen gennem tarmene.

  Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 11 år.
  Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn.


  Anvendelse:. Voksne og børn fra 11 år: 1-3 kapsler 3 gange dagligt. Indtages med rigelig væske.
  164,95 DKK
  Loppefrøskaller Ø 150 kapsler

  Loppefrøskaller Ø 150 Kapsler

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Økologiske loppefrøskaller i vegetabilsk kapsel. Loppefrskaller kommer fra planten Plantago ovata forsk.
  Produktbeskrivelse fra leverandør
  Daglig dosis:
  Voksne: 6-10 kapsler morgen og aften.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Indtages med ½ liter væske. Loppefrøskaller har en høj evne til at suge vand og udvide sig. Man bør derfor altid være opmærksom på at få nok væske, når man indtager loppefrøskaller.
  Opbevaring:
  Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 12-20 kapsler
  Loppefrøskaller (g) 6-10
  - heraf kostfibre (g) 5,7-8,7
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  119,00 DKK
  Lycopen 60 kapsler

  Lycopen 60 kapsler

  Lycopen fra Natur-Drogeriet er lycopen fra tomater i vegetabilske HPMC-kapsler.
  Tomater er vores naturlige hovedkilde til lycopen, da lycopenen er det røde pigment, som giver tomaterne deres farve.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  249,95 DKK 229,95 DKK
  Malurt 90 kapsler

  Malurt 90 kapsler

  Navnet malurt er oprindeligt svensk og betyder møl-urt. Planten både dufter og smager kraftigt og besk.

  Det latinske navn på have-malurt Artemisia absinthium kommer af et latinsk ord for bitter, og planten er da også en meget bitter urt, der bl.a. anvendes i absint og snaps. Gennem tiderne har malurt været brugt i vin og brændevin. Det er især blade og knopper, der er aromatiske og anvendes, og en enkelt gren i vin eller snaps i få dage giver en fin, bitter smag. Her fås pulveriseret malurt i kapsler.

  Natur-Drogeriets urtekapselserie omfatter en lang række urter, som er værdsatte i den gamle urtekundskab.

  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

  Daglig dosis:
  Voksne:
  1-2 kapsler 3 gange dagligt

  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
  Indhold 3-6 kapsler % RI (Referenceindtag)
  Malurt (Artemisia absinthium L.) (mg) 900-1800

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Indtages før måltiderne. Hvis det ønskes, kan urtepulveret tages ud af kapslerne og bruges til urtete eller udrøres i anden væske.
  113,95 DKK
  Malurt kapsler 300 mg 90 stk.

  Malurt kapsler 300 mg 90 stk.

  Navnet malurt er oprindeligt svensk og betyder møl-urt.

  Planten både dufter og smager kraftigt og besk. Det latinske navn på have-malurt Artemisia absinthium kommer af et latinsk ord for bitter, og planten er da også en meget bitter urt, der bl.a. anvendes i absint og snaps. Gennem tiderne har malurt været brugt i vin og brændevin. Det er især blade og knopper, der er aromatiske og anvendes, og en enkelt gren i vin eller snaps i få dage giver en fin, bitter smag. Her fås pulveriseret malurt i kapsler.

  Natur-Drogeriets urtekapselserie omfatter en lang række urter, som er værdsatte i den gamle urtekundskab.

  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

  Daglig dosis:
  Voksne: 1-2 kapsler 3 gange dagligt

  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

  113,95 DKK