Søg
Webshop
  Menu Close

  Tarot Premium Standard af Waite A.E. 78 Kort

  Tarot Premium Standard af Waite A.E. 78 kort på engelsk

  Farver og bagside af kortene er i som i den første udgave fra 1909. Forsiden af ??kortene byder på det samme smukke genoptryk af farverne på de historiske kort som den blå udgave. Bagsiden af ??kortene viser den berømte brune småstensbagside, der var selve bagsiden af ??det første tryk. Denne udgave består af en robust bundlågsæske med et detaljeret instruktionshæfte på 96 sider.

  Kortene blev lavet i 1909 af Pamela Colman Smith under ledelse af Arthur Edward Waite. Smiths livlige tegninger forvandlede standard tarot-dækket.

  Pamela Colman Smith blev født 16. februar 1878 i Middlesex, England af amerikanske forældre, Smiths barndomsår blev tilbragt mellem London, New York og Kingston, Jamaica. I sine teenageår rejste hun rundt i England med teaterkompagniet Ellen Terry og Henry Irving. Derefter begyndte hun formel kunstuddannelse på Pratt Institute of Brooklyn, og dimitterede i 1897. Omkring 1903 sluttede hun sig til Order of the Golden Dawn. I 1909, under vejledning af Arthur Edward Waite, foretog hun en serie af 78 allegoriske malerier beskrevet af Waite som en rettet tarotpakke. Designene, udgivet samme år af William Rider and Son, eksemplificerer kunstnerens mystik, ritualer, fantasi, fantasi og dybe følelser.

  Arthur Edward Waite blev født i Amerika i 1857, opvokset og uddannet som katolik i England. Fra en alder af 21 forfulgte Waite forskning og skrivning om psykiske og esoteriske spørgsmål. Kort efter at have tilsluttet sig Hermetic Order of the Golden Dawn, blev han stormester og omdirigerede ordenens fokus fra magi til mystik. Den Gyldne Orden, hvis strukturelle hierarki var baseret på kabbalaen, betragtes som den største enkeltstående indflydelse fra det 20. århundrede på det okkulte. Waite var en produktiv forfatter til okkulte tekster, værker om den hellige gral og den mystiske viden, som udgør grundlaget for moderne Tarot.

  Kortene er på engelsk. Standard = 7 x 12 cm.
  SKU: TAROT-17045
  159,00 DKK
  i h
  *
  *
  *