Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Smertelindring & behandling til muskler, led og hud

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  biofreeze massagegel roll-on 89ml

  Biofreeze Massagegel Roll-On 89Ml

  Varebetegnelse:
  Kølende gel i roll-on.
  Varebeskrivelse:
  Biofreeze kølende gél i roll-on er effektiv til at behandle muskelømhed, rygsmerter, ledsmerter, smerter i benene, forstrækninger, forstuvninger samt sportsskader.
  Biofreeze kølende gel i roll-on er baseret på 100% naturlig mentol, duften aftager dog hurtigt. Biofreeze er et enestående smertestillende middel, som virker hurtigt, længe og i dybden uden at gå i blodbanen.
  Nem at tage med overalt og let at bruge i løbet af dagen på arbejdspladsen.
  Påføring af gelen med roll-on har en række unikke fordele, som kan forstærke effektiviteten og behaget ved brug af denne påføringsmetode.
  Behandleren eller patienten kan påføre gelen uden at få det på hænderne.
  Dette kan være meget gavnligt for den ældre patient, som kan have svært ved at nå de pågældende områder, eller for nogen, som har brug for at påføre produktet i løbet af arbejdsdagen.
  Roll-on applikatoren er også meget velegnet til at stimulere trigger-punkter, enten ved behandling på kontoret eller ved instruktion af patienten i, hvordan patienten selv kan massere disse punkter.
  Roll-on applikatoren er også anvendelig og renlig ved påføring af Biofreeze på en patient forud for ultralyd. For at fortsætte behandlingen kan patienten tage applikatoren med sig hjem.
  Anvendelse:
  • Gavnlig ved stimulering af triggerpunkter ved selvbehandling.
  • Velegnet til vedligeholdelse mellem behandlingerne.
  Daglig dosis:
  Udvortes 3-4 gange dagligt.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Rystes godt før brug og påføres kun i en retning.
  Lindrer midlertidigt lidelser af mindre alvorlig art, såsom smerter i muskler og led som følge af gigtagtige smerter, ryglidelser, forvridninger og forstuvninger.
  Brugsanvisning: Egnet til voksne og børn over 2 år; må ikke smøres på det angrebne sted mere end 3-4 gange dagligt.
  Lægen kontaktes vedrørende børn under 2 år. Tal med lægen inden brug, hvis du er gravid, ammer eller har sart hud.
  Smør et tyndt lag på det sted der skal behandles, massage ikke nødvendig. Vask hænderne efter brug.
  Advarsel: Følg forskrifterne. Kun til udvendigt brug. Søg straks læge, hvis du får midlet i munden. Undgå kontakt med øjne og slimhinder. Stop med dette produkt og søg læge, hvis smerterne bliver værre, symptomerne fortsætter i mere end 7 dage, eller smerten forsvinder men vender tilbage efter få dage.
  Smør det ikke på sår eller beskadiget hud. Må ikke bruges sammen med andre salver, cremer, spray eller massageolier. Smør det ikke på irritabel hud, og brug ikke produktet, hvis det fremkalder voldsom irritation. Anlæg ikke en stram forbinding. Må ikke bruges sammen med varme omslag eller lignende.
  Opbevaring:
  Opbevares køligt og tørt, og godt tillukket. Må ikke udsættes for høj varme eller åben ild. Opbevares utilgængeligt for børn.
  189,00 DKK
  Biofreeze massagegel i tube 118ml

  Biofreeze Massagegel, I Tube 118Ml

  Biofreeze er et enestående smertelindrende middel, som virker hurtigt og længe.
  Masseres ind for optimal, langvarig, dybt indtrængende smertelindring.
  Effektiv til at behandle muskelømhed, rygsmerter, ledsmerter, smerter i benene, stive led og muskler, forstrækninger, forstuvninger og sportsskader.
  Forløser smerte og øger bevægeligheden i leddene mellem klinikbehandlinger.
  Må ikke benytte på åbne sår eller rifter. Duften af mentol aftager hurtigt.
  Daglig dosis:
  Udvortes 3-4 gange daglig.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Lindrer midlertidigt lidelser af mindre alvorlig art, såsom smerter i muskler og led som følge af gigtagtige smerter, ryglidelser, forvridninger og forstuvninger.
  Brugsanvisning: Egnet til voksne og børn over 2 år; må ikke smøres på det angrebne sted mere end 3-4 gange dagligt. Lægen kontaktes vedrørende børn under 2 år. Tal med lægen inden brug, hvis du er gravid, ammer eller har sart hud. Smør et tyndt lag på det sted der skal behandles, massage ikke nødvendig. Vask hænderne efter brug.
  Advarsel: Følg forskrifterne. Kun til udvendigt brug. Søg straks læge, hvis du får midlet i munden. Undgå kontakt med øjne og slimhinder. Stop med dette produkt og søg læge, hvis smerterne bliver værre, symptomerne fortsætter i mere end 7 dage, eller smerten forsvinder men vender tilbage efter få dage. Smør det ikke på sår eller beskadiget hud.
  Må ikke bruges sammen med andre salver, cremer, spray eller massageolier. Smør det ikke på irritabel hud, og brug ikke produktet, hvis det fremkalder voldsom irritation.
  Anlæg ikke en stram forbinding. Må ikke bruges sammen med varme omslag eller lignende.
  Opbevaring:
  Opbevares køligt og tørt, og godt tillukket. Må ikke udsættes for høj varme eller åben ild. Opbevares utilgængeligt for børn.
  170,00 DKK
  Biofreeze spray 118ml

  Biofreeze Spray 118Ml

  Biofreeze er en hurtigvirkende kølende smertelindrer, baseret på 100 % naturlig mentol; et alsidigt og unikt produkt til udvendig brug.
  Den praktiske spray på 118 ml. har en størrelse, som er nem at have med i toilettasken eller håndtasken.
  Biofreeze® køler og lindrer. Hvilket bevirker, at stive og smertende muskler og led slapper bedre af og i længere tid, hvilket fremmer helbredelsesprocessen.
  Biofreeze® kan lette smerter hos personer og sportsudøvere, der ofte lider af:
  • Rygsmerter
  • Lændesmerter
  • Skulder-/nakkesmerter
  • Smerter i knæ og hofter
  • Smertende ankel-, albue- og håndled
  Desuden kan Biofreeze® lindre smerter, der er opstået som følge af:
  • Læsioner
  • Seneskedehindebetændelse
  • Muskelkramper
  • Hårde muskler
  • Forstrækninger og forstuvninger
  • Gigtlignende smerter
  Daglig dosis:
  Udvortes 3-4 gange dagligt.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påfør Spray Biofreeze på og omkring de ømme muskler/ de ømme områder.
  Hvis smidigheden er formindsket, som følge af en skade eller leddegigt, bør man massere på og omkring leddet, og fortsætte med øvelser.
  Biofreeze spray kræver ikke at blive påsmurt, blot at blive sprayet på. Vælger man alligevel at massere Biofreeze spray dybere ind i huden, skyl da hænderne efter påføring.
  Ved formindsket smidighed, kan anbefales Biofreeze roll-on og spray.
  Biofreeze lindrer smerter i løbet af få minutter. Efter 2 til 3 behandlinger opnås en maksimal effekt.
  Hvis der bruges tape, forbinding eller støttebind, bør disse ikke være lufttætte. Brug altid materialer, som huden kan ånde igennem, ved behandling af smertende steder.
  Påfør Biofreeze ca. 30 minutter før tape, forbinding eller lignende bruges. Her kan du med fordel anvende Biofreeze spray.
  Undgå kontakt med øjne og slimhinder. Må ikke påføres sår, beskadiget eller irriteret hud og bør ikke anvendes af gravide, ammende og børn under 12 år uden lægens anvisning.
  Advarsel: Følg forskrifterne. Kun til udvendigt brug. Søg straks læge, hvis du får midlet i munden. Undgå kontakt med øjne og slimhinder. Stop med dette produkt og søg læge, hvis smerterne bliver værre, symptomerne fortsætter i mere end 7 dage, eller smerten forsvinder men vender tilbage efter få dage. Smør det ikke på sår eller beskadiget hud. Må ikke bruges sammen med andre salver, cremer, spray eller massageolier. Smør det ikke på irritabel hud, og brug ikke produktet, hvis det fremkalder voldsom irritation. Anlæg ikke en stram forbinding. Må ikke bruges sammen med varme omslag eller lignende.
  Opbevaring:
  Opbevares køligt og tørt, og godt tillukket. Må ikke udsættes for høj varme eller åben ild. Opbevares utilgængeligt for børn.
  189,00 DKK
  Billede af Fit skulder 3 plastre

  Fit skulder 3 plastre

  Medicinsk udstyr.

  Plastre der lindrer ubehag i tilfælde af muskel- og ledsmerter i skulder. 1 plaster virker i op til 120 timer og er vandafvisende.

  Pakken indeholder 3 stk.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Plaster må ikke placeres over åbne sår eller brudt/irriteret hud. Hvis kløe/forbrænding forekommer efter påføring af plasteret, anbefales det at fjerne plasteret straks.

  Opbevaring:
  Opbevares ved 5-30°C.
  299,00 DKK
  plaster knæ, 8 stk

  KONTAKTBLOK 2E2-SL.+ 3 POS 2

  Varebetegnelse:
  Smertelindrende plaster til knæ.
  Varebeskrivelse:
  FIT Plastrene indeholder en blanding af sten, jordarter og krystaller, som er opvarmet til 1637°C..
  Derefter er blandingen nedkølet og inkorporeret i plastrene. .
  Denne blanding er som den eneste i stand til at reflektere kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen, hvorved blodcirkulationen markant øges. .
  De infrarøde bølger går dybt – op til 7 cm..
  De udrenser herved ophobede affaldsstoffer/toksiner mm. FIT smerteplaster er CE mærket og godkendt som smerteplaster uden bivirkninger, i EU..
  Pakken indeholder 8 plastre, i str. 11,4 x 6,4 cm..
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Sættes på tør hud, hår fjernes inden, hvis der er mange. Når FIT plastret er påsat, så varmes det op ved, at kører en hånd over plastret i 1-2 minutter. Bliver siddende på i bad. Virker i op til 120 timer. Kan ikke tages af, og påsættes igen. Derfor lad det sidde i 5 dage/døgn..
  Opbevaring:
  Opbevares ikke i direkte sollys..
  108,00 DKK
  Billede af Perskindol gel, 100 ml

  Perskindol gel, 100 ml

  Medicinsk udstyr.

  Effektiv smertelindring ved muskler og led. Perskindol Active Gel er en kølende gel som indeholder menthol og æteriske olier. Perskindol Active Gel har unikke dobbeltvirkende egenskaber. Den køler straks på huden, virker opfriskende og ved at massere huden let, stimuleres blodcirkulationen og musklerne slapper af.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Til voksne og børn over 5 år: Påfør et tyndt lag og gnid, gerne flere gange om dagen, på det aktuelle område. Hvis man anvender Perskindol Active Gel i mere end 21 dage anbefales det at stoppe brugen i 3 dage.

  Perskindol Active Gel må ikke anvendes hvis man har allergi over for salicylater, én af ingredienserne, eller ved meget følsom eller irriteret hud. Må ikke anvendes på åbne sår. Undgå kontakt med øjnene. Hvis gelen kommer i kontakt med øjet skal man skylle grundigt med vand. Brug ikke plaster eller forbinding over gelen.

  Absorberes hurtigt og efterlader ingen fedtet overflade. Smitter ikke af på tøjet. Til udvortes brug. Bør ikke anvendes af gravide eller ammende, da erfaring savnes.

  Opbevaring:
  Opbevares under 25 grader C. Opbevares uden for børns rækkevidde. Luk låget på tuben efter brug. Læs venligst indlægssedlen i æsken før brug.
  99,00 DKK
  plaster ankel/akillesene, 8 stk

  Plaster Ankel/Akillesene, 8 Stk

  Varebetegnelse:
  Smertelindrende plaster til ankel og akillessene.
  Varebeskrivelse:
  FIT Plastrene indeholder en blanding af sten, jordarter og krystaller, som er opvarmet til 1637°C.
  Derefter er blandingen nedkølet og inkorporeret i plastrene.
  Denne blanding er som den eneste i stand til at reflektere kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen, hvorved blodcirkulationen markant øges.
  De infrarøde bølger går dybt – op til 7 cm.
  De udrenser herved ophobede affaldsstoffer/toksiner mm.
  FIT smerteplaster er CE mærket og godkendt som smerteplaster uden bivirkninger, i EU.
  Pakken indeholder 8 plastre, i str. 15,75 x 10,5 cm.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Sættes på tør hud, hår fjernes inden, hvis der er mange. Når FIT plastret er påsat, så varmes det op ved, at kører en hånd over plastret i 1-2 minutter.
  Bliver siddende på i bad. Virker i op til 120 timer. Kan ikke tages af, og påsættes igen. Derfor lad det sidde i 5 dage/døgn.
  Opbevaring:
  Opbevares ikke i direkte sollys.
  300,00 DKK
  plaster lænd, 2 stk

  Plaster Lænd, 8 Stk

  Varebetegnelse:
  Smertelindrende plaster til lænd.
  Varebeskrivelse:
  FIT Plastrene indeholder en blanding af sten, jordarter og krystaller, som er opvarmet til 1637°C.
  Derefter er blandingen nedkølet og inkorporeret i plastrene.
  Denne blanding er som den eneste i stand til at reflektere kroppens infrarøde bølger tilbage i kroppen, hvorved blodcirkulationen markant øges.
  De infrarøde bølger går dybt – op til 7 cm.
  De udrenser herved ophobede affaldsstoffer/toksiner mm. FIT smerteplaster er CE mærket og godkendt som smerteplaster uden bivirkninger, i EU.
  Pakken indeholder 2 plastre, i str. 20 x 10 cm.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Sættes på tør hud, hår fjernes inden, hvis der er mange. Når FIT plastret er påsat, så varmes det op ved, at kører en hånd over plastret i 1-2 minutter.
  Bliver siddende på i bad. Virker i op til 120 timer. Kan ikke tages af, og påsættes igen. Derfor lad det sidde i 5 dage/døgn.
  Opbevaring:
  Opbevares ikke i direkte sollys.
  300,00 DKK