Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Skin Care Hyaluron Active 30 tabletter

  Leverandør: New Nordic
  Skin Care Hyaluron Active tabletten er baseret på hyaluronsyre, værdifulde urteekstrakter samt vitamin-C, der understøtter hudens naturlige skønhed indefra.

  Skin Care Hyaluron Active tabletten er udviklet som hjælp til, at modvirke synlige aldringstegn i huden. For at revitalisere hudens udseende og hjælpe med at opretholde hudens elasticitet. Hyaluronsyre er en velkendt substans.

  Havtorn er en klassisk nordisk ingrediens, der hjælper med at bevare en sund hud. Tagetes har et naturligt indhold af lutein. Vitamin C hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress - en af de førende årsager til synlige alderstegn i huden. Vitamin C bidrager desuden til normal kollagendannelse og derved til normal hudfunktion. Kollagen er en vigtig strukturel komponent af flere væv i huden, bl.a. bindevæv, inkl. elastin, som har betydning for hudens fasthed.

  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

  Daglig dosis:
  Voksne og børn fra 11 år:
  1 tablet daglig

  SKU: 28044
  278,00 DKK
  i h

  Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

  Indhold1 tablet% RI (Referenceindtag)
  Vitamin C (mg)4050
  Hyaluronsyre (mg)48
  Hydrolyseret kollagen (mg)4
  Havtorn ekstrakt (Hippophaë rhamnoides L.) (mg)350
  Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) (mg)300