Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Skøn Te fra Njordisk

  Leverandør: Njordisk
  Økologisk og vegansk SKØN te, med en dejlig sund og sødmefyldt smag. SKØN te er fyldt med aktive ingredienser og antioxidanter, som bidrager til en sund krop og hud. Vi har udviklet en SKØN te som er perfekt til din morgenrutine, eller efter et måltid, som både forkæler din hud og din krop. SKØN te er bygget op omkring Sencha te, som er den mest udbredte grønne te og i vores SKØN te tilført flere forskellige aktive ingredienser, som bidrager med mange antioxidant egenskaber og fremmer sundheden i din krop og hud. Antioxidanter er vigtige for kroppen, da de angriber de frie radikaler i kroppen og samtidig virker som en naturlig blokade for bakterier, sygdomme og ældning af kroppen.
  Brygning: 1 stk. te overhældes med 2 dl. 80 grader varmt vand.
  Trækketid: 4 min.
  Posen indeholder 30 gram.
  Produceret af Njordisk
  SKU: SKØNTE
  Vejl. uds.: 159,00 DKK
  149,46 DKK
  i h

  Ingredienser:

  Grøn Te China Sencha*
  Grøn Te China Sencha er en sund te, som er fyldt med antioxidanter og har et lavt koffein indhold.

  Ingefær*
  Der er mange vitaminer og mineraler i ingefær og ingefær har i tusindvis år været et populært middel mod fordøjelsesbesvær, diarré og kvalme. Studier har vist, at ingefær har en gavnlig effekt på slidgigt og ledsmerter og derudover indeholder ingefær mange antiinflammatoriske stoffer, der hæmmer på betændelsestilstande i kroppen. Flere anbefaler ligefrem, at man skal indtage ingefær om vinteren netop af den årsag. Ingefær har også en positiv effekt på at øge kroppens termogenes, hvilket øger kroppens hvilende energiforbrug, derfor benytter mange mennesker ingefær i forbindelse med vægttab.

  Grøn Mynte*
  Grøn Mynte har siden oldtiden været brugt til fordøjelsesproblemer herunder diarré, mavekramper eller luft i maven. Grøn Mynte er rig på A og C-vitaminer, omega 3 fedtsyrer og mineraler. Grøn Mynte bidrager til et sund blodomløb og iltforsyning til cellerne.

  Gojibær*
  Gojibær er fyldt med e masse rå energi og er kendt med tilnavnet superfood. Mængden af antioxidanter i Gojibær er imponerende og undersøgelser viser, at ved at indtage Gojibær over en 90-dages periode, ser deltagerne en mærkbar forandring i deres antioxidantniveauer. Antioxidanterne forhindrer skader ved Uv-stråling, som kan føre til pigmentforandringer, rynker og andre alvorlige hudskader. Den høje koncentration af antioxidanter i Gojibær hjælper med at bekæmpe oxidativ stress og beskytter din krop for inflammation og ældning – som igen har en positiv effekt på din hud. Gojibær indeholder beta-sitosterol, som er kraftig anti-inflammatorisk og som kan have en positiv effekt på din hud, hvis du døjer med poset eller rød hud, eller hyppige acneudbrud.

  Gurkemeje*
  Gurkemeje er naturlig rig på antioxidanter og bidrager til at modvirke oxidativ stress. Gurkemeje har mange fordele og egenskaber, som har en positiv virkning på din krop og hud. Gurkemeje indeholder stoffet curcumin, som er interessant i forbindelse med og i forebyggelse af kræft, hjertesygdomme m.fl. Der ud over bidrager Gurkemeje imod en uren hud, beskytter dit hjerte og hjerne og fungerer som et anti-aging middel. Gurkemeje er i familie med ingefær, hvorfor planten og roden minder en del om ingefær i udseendet.

  Æblestykker*
  Æble er fulde af næringsstoffer og er en fantastiske kilde til C-vitaminer, der styrker dit immunforsvar. Æbler indeholder fytokemikalier, der er naturlige stoffer og som har en antioxidant effekt som beskytter din krop mod den skade som frie radikaler kan forårsage. Ønsker du at tabe dig, bidrager æbler hertil. Æbler nærer den gode bakterie i vores tarme og fremmer et hurtigt stofskifte, samtidig med at det fremmer udskillelsen af ophobede væsker og oppustethed.

  Hyldeblomst*
  Hyldeblomster har et højt indhold af A og C-vitaminer og bidrager til at holde kroppen samt immunforsvaret sundt. Hyldeblomst er kendt for sine helbredende egenskaber og har igennem tiden været anvendt som naturmedicin.

  Hel Pebermynte*
  Pebermynte har flere forskellige egenskaber og kombinationen mellem Grøn te og Pebermynte er perfekt, hvis du gerne vil tabe dig, da den stimulerer din stofskifte og forbrænder fedt. Der ud over har Pebermynte en positiv effekt på dårlig ånde på grund af dets forfriskende virkninger og antibakterielle egenskaber. Har du udfordringer med at sove, så er mynte et fantastisk redskab, da det hjælper dig mod stress og mental træthed og får dit til at slappe af i muskler og sind.

  Granatæble*
  Granatæble er en fantastisk kilde til C-vitaminer og kalium, som bidrager til dit immunforsvar og blodomløb. Granatæble indeholder mange antioxidanter, som kan være med til at sænke dit blodtryk og kolesteroltal. Granatæble holder mave-tarm systemet i gang og har vist sig også at mindske inflammation i tarmsystemet.

  Rosenblade*
  Rosenblade har en magisk effekt på din hud, hvor det er med til at bekæmpe skæl, udjævne hudtonen og afbalancerer hudens PH-værdi. Rosenblade har en antiinflammetorisk og anti-bakterielle egenskaber, som kan være til stor hjælp, hvis du har en tendens til fedtet og uren hud. Rosenblade er med til at give huden en naturlig og strålende glød.

  Naturlig Aroma

  * = Certificeret økologisk

  – Teen opbevares mørkt og tørt og ikke tilgængeligt for børn.
  – Udtalelserne på hjemmesiden er ikke gennemgået af fødevarestyrelsen
  – Produktet er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller forbygge nogen former for sygdomme.
  – Resultater kan variere og vil ikke være ens for alle