Søg
Webshop
  Menu Close

  Shungit Lommesten Stor

  Shungit siges at have en elementær kraft, der forbinder bæreren til Spirit, der arbejder med den.
  Shungite sten er fuld af potentiale og muligheder. Russisk shungite er cirka 2 millioner år og udvindes fra gammel aflejringer af Zazhoginskoye i Shunga regionen.
  Det er mørkt, sort nuance og menes at fremkalde den gamle visdom og er forbundet med Månen gudinde. Krystal healere anser shungit for at være en mirakel sten / Miracle stone / Stone of Life på grund af dens enorme helbredende egenskaber.
  Faktisk anser mange healere det for at være det mest magtfulde transformations værktøj inden for deres sten arsenal.
  Navnet er givet efter byen Shunga i Karelen, Rusland, som nævnt tidligere er det eneste sted hvor shungit er fundet i dag. Det er den eneste sten på jorden der indeholder fullerener *) - en nyop-daget form for kulstof i form af sfæriske ioner. *) Den 9 oktober 1996 blev Nobelprisen i Kemi tildelt professor Robert F. Curl Jr., professor Sir Harold W. Kroto og professor Richard E. Smalley for opdagelsen af fullerener af Det Kongelige Svenske Videnskabernes Akademi. Forskere anslår at shungit er dannet for omkring to milliarder år siden.
  På det tidspunkt var der ingen skov på vores planet hvorfra der kunne opstå kulstofforbindelser. Og alligevel har man fundet store forekomster af dette mineral.
  Der en formodning om, at de lavvandede bugter af den gamle sø har været beboet af nogle primitive mikroskopiske organismer.
  Marine aflejringer mættet med disse organiske rester tjente som et grundmateriale til shungits dannelse.
  Læg shungit i en glas kande med vand. Lad stå i 24 timer - derefter kan du tage en lille shot hver dag eller flere gange om dagen.
  Det optimale vil være at have 2 kander så man hele tiden har en kande i gang <3
  SKU: STEN-S-SHUNGIT
  45,00 DKK
  i h
  *
  *
  *