Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Shampoo Neutral Smith&Køster

  Leverandør: Smith&Køster
  Smith&Køsters neutral shampoo bar med kamille og kokosolie er PH-balanceret og vegansk.

  Shampooen giver håret fugt og glans. Kamille har en beroligende effekt og kan afhjælpe irriteret hovedbund. Kokosolien trænger let ind i håret og holder på proteinet og tilføre håret fugt. Shampooen er fri for parabener, sulfater og plast. Shampoo baren passer til alle hårtyper og er til dig der ønsker et mildt produkt uden duft. Produktet er velegnet til Curly Girl metoden. Ca. 60 hårvaske.

  Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES.

  Fordele
  - Zero Waste
  - PH-Balance
  - CG-Approved
  - Fri for Sulfater, Parabener, silikone
  - Vegansk
  - Naturlig og uden skadelig kemi

  Hvorfor Shampoo bar er til dig der ønsker at mindske brugen af plastik i hverdagen, uden at gå på kompromis med plejen af dit hår. Shampooen kræver ikke tilvænning, da den er PH-Balanceret. Shampooen er ikke kun god for dig men også miljøet og vores fælles fremtid.

  Vaske anvisning
  Gør håret vådt og læg shampoobaren i hånden. Vask håret med baren i cirkulerende bevægelser indtil baren skummer op. Tilføj mere vand i håret hvis baren ikke skummer nok op. Gentag hvis det er nødvendigt.
  SKU: 113-SBAR
  89,00 DKK
  i h

  INCI/Ingrediens:
  Sodium cocoyl isethionate, cocamidopropyl betaine, cocos nucifera, *caprylic capric triglycerides chamomile extract, *brassica oleracea, mangifera indica butter, panthenol, cetrimonium chloride, benzyl alcohol.

  *= Organic