Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Shampoo - Hydrating Smith&Køster

  Leverandør: Smith&Køster
  Smith&Køsters fugtgivende Shampoo bar med broccolifrø olie og brændenælde er PH-balanceret og vegansk.

  Shampooen giver håret et fugtboost og har en plejende effekt på tørt og skadet hår. Broccolifrø olien bidrager til at bekæmpe tørt hår og hovedbund. Den beskytter med udtørring, hvilket efterlader håret glansfuld og blødt.

  Shampooen er fri for parabener, sulfater og plast. Shampooen passer til fint, tørt og skadet hår. Shampoobaren har en skøn duft af æteriske olie: Lemongrass. Produktet er velegnet til Curly Girl metoden. Ca. 60 hårvaske.

  Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES.

  Fordele
  - Afhjælper tørt og skadet hår
  - Zero Waste
  - PH-Balance
  - CG-Approved
  - Fri for Sulfater, Parabener, silikone
  - Vegansk
  - Naturlig og uden skadelig kemi
  Hvorfor Shampoo bar er til dig der ønsker at mindske brugen af plastik i hverdagen, uden at gå på kompromis med plejen af dit hår. Shampooen kræver ikke tilvænning, da den er PH-Balanceret. Shampooen er ikke kun god for dig men også miljøet og vores fælles fremtid.

  Vaske anvisning
  Gør håret vådt og læg shampoobaren i hånden. Vask håret med baren i cirkulerende bevægelser indtil baren skummer op. Tilføj mere vand i håret hvis baren ikke skummer nok op. Gentag hvis det er nødvendigt.
  SKU: 107-SBAR
  89,00 DKK
  i h

  INCI/Ingrediens:

  Sodium Cocoyl Isethionate, cocamidopropyl Betaine, cocos nucifera, *brassica oleracea, mangifera indica butter, illite, panthenol, cetrimonium chloride, benzyl Alcohol, geraniol, citronellol, citral, limonen, eugenol, linalool, *urtica dioca L.

  *= Organic