Søg
Webshop
  Menu Close

  Selenit Skål

  Leverandør: Stenguiden
  Varebetegnelse:
  Selenit Skål.

  Varebeskrivelse:
  Når dine krystaller skal oplades med ny energi, kan du anvende en selenit skål til formålet. Denne vil give dine sten energi på ny, så du atter kan bruge dine krystaller optimalt. Selve selenit skålen har også en energi, som bidrager til klarheden i dine tanker, og selenit skålen er også med til at bidrage til opmærksomhed.
  Når du har en selenit skål stående i et rum, vil denne være med til at styrke din handlekraft og din beslutsomhed. Med en afslappende effekt vil man opleve, at skålen ryder alt, hvad der hedder blokeringer, så du tænker klart. Man vil også føle en healende effekt af at have en selenit skål i hjemmet eller på kontoret. I en spirituelt plan vil skålen oplade dine krystaller, men også dig – både psykisk og fysisk.
  God energi med healende effekt er essentielt for et sygdomsforløb. Det kan en selenit skål hjælpe med, når denne udgiver god og healende energi, så det bringer lys og glæde i hverdagen. Placer din selenit skål nær dig, så du kan mærke den effekt, som skålen har på dit psykiske og fysiske helbred.
  SKU: STEN85
  150,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  MINI BJERGKRYSTAL - "BLAND SELV" KRYSTALGLAS

  Mini Bjergkrystal - Bland Selv Krystalglas 4,5 Cm

  Glas flaske med Bjergkrystal mini krystalchip 4,5 cm

  Bjergkrystallen - “krystallen over dem alle”

  Dette er mini bjergkrystal i dets naturlige, rå form. Sten og krystaller i deres rå form menes at besidde den reneste energi, og Bjergkrystal siges at være krystallen over dem alle, hvilket har den effekt at mini bjergkrystal kan forstærke den energi, der kommer fra andre krystaller, hvis de bruges i samspil.

  Det vil sige at du med en bjergkrystal får adgang til bjergkrystallens fulde potentiale i form af rå og forstærkende energi, som gør de andre energier i og omkring dig endnu stærkere. Så der er altså tale om en ganske kraftfuld krystal, hvad angår dens evne til at besidde og forstærke flowet af energi både mellem krystaller, men også ens egen indre energier.

  Stenen er klar kvarts og kendes også som det “guddommelige lys”, fordi den bidrager med glæde, lys og positivitet til din hverdag. En mini bjergkrystal vil billedligt talt også lyse din vej op, så du kan finde svar på de store såvel som små spørgsmål, du har inden i dig.

  Stjernetegn: Alle
  39,00 DKK
  Rosenkvarts

  Rosenkvarts - Lommesten

  Varebetegnelse:
  Rosakvarts
  Varebeskrivelse:
  Rosenkvarts, også kendt som rosakvarts, er længe blevet betegnet som kærlighedsstenen over dem alle. Denne sten er indbegrebet af kærlighed, ro og harmoni og siges at lære os om tilgivelse samt at elske sig selv og ikke mindst sine omgivelser.
  Rosenkvarts betegnes som en sten, der styrker kærlighedskraften samt fremmer indre harmoni og balance.
  Derudover siges det, at rosenkvarts afskærmer mod dårlige vibrationer og stråling - særligt den skadelige stråling fra eksempelvis computere. Denne sten er tromlepoleret, hvorved den har fået en glat overflade med afrundede kanter.
  Stjernetegn: Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken.
  25,00 DKK
  Hæmatit - Lommesten

  Hæmatit - Lommesten

  Varebetegnelse:
  Hæmatit
  Varebeskrivelse:
  Krystallen hæmatit, også kendt som blodsten, siges at være en meget robust og maskulin sten, der giver styrke og handlekraft til at opnå de ting, du gerne vil.
  Denne krystal kaldes for blodsten, fordi den for flere hundrede år siden blev brugt som et blodstillende middel, da den indeholder jernforbindelse, som hjælper til at størkne blodet.
  Hæmatit siges også at hjælpe til at skabe balance i sind, krop og sjæl, foruden at opløse og ændre negative energier til ren universel kærlighed. Krystallens polerede overflade gør, at du nemt kan have stenen i lommen eller på anden vis tæt på kroppen.
  Stjernetegn: Vandmanden, Fisken, Vædderen, Krebsen, Vægten, Skorpionen, Skytten og Stenbukken.
  25,00 DKK
  karneol

  Karneol Lommesten

  Varebetegnelse:
  Karneol.
  Varebeskrivelse:
  Karneol er en varm og stærk passionskrystal, der giver dig et ordentlig boost af energi. Hun styrker dig, dit selvværd og din selvtillid. Med hende skal du frem i lyset, vise verden hvem du er, og alt hvad du kan. Kaneol handler nemlig om at udfolde dén du er, styrke din motivation og udholdenhed.
  25,00 DKK