Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Selenit

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  SELENIT HJERTE

  Selenit Hjerte - Lille

  Varebetegnelse:
  Selenit hjerte.
  Varebeskrivelse:
  En krystal i hjerteform minder os om at vi altid er omgivet af universel kærlighed. Og så er et krystalhjerte en smuk tilføjelse til ethvert hjem.
  Selenit er den reneste energisten, der findes. Den optager ikke negativ energi, og skal aldrig renses. Den kan rense andre krystaller ved fysisk kontakt.
  Den renser dit energifelt og fjerner energiblokeringer i dine chakra. Selenit giver klarhed, åbenhed og mod til at træffe gode beslutninger. Selenit renser energien i ethvert rum den er i.
  Selenit er krystalliseret gips. Strukturen er ekstremt porøs, og man vil ofte opleve, at den rå stennærmest fælder små gennemsigtige krystalhårved berøring. De kan godt være irriterende, hvis man indånder dem.
  Selenit har en meget smuk og lysgennemsigtig hvid farve, der nærmest er skinnende. Krystallens renhed stråler fra den, og den kaldes ofte for ’flydende lys’.
  45,00 DKK
  SELENIT SKÅL

  Selenit Skål

  Varebetegnelse:
  Selenit Skål.

  Varebeskrivelse:
  Når dine krystaller skal oplades med ny energi, kan du anvende en selenit skål til formålet. Denne vil give dine sten energi på ny, så du atter kan bruge dine krystaller optimalt. Selve selenit skålen har også en energi, som bidrager til klarheden i dine tanker, og selenit skålen er også med til at bidrage til opmærksomhed.
  Når du har en selenit skål stående i et rum, vil denne være med til at styrke din handlekraft og din beslutsomhed. Med en afslappende effekt vil man opleve, at skålen ryder alt, hvad der hedder blokeringer, så du tænker klart. Man vil også føle en healende effekt af at have en selenit skål i hjemmet eller på kontoret. I en spirituelt plan vil skålen oplade dine krystaller, men også dig – både psykisk og fysisk.
  God energi med healende effekt er essentielt for et sygdomsforløb. Det kan en selenit skål hjælpe med, når denne udgiver god og healende energi, så det bringer lys og glæde i hverdagen. Placer din selenit skål nær dig, så du kan mærke den effekt, som skålen har på dit psykiske og fysiske helbred.
  150,00 DKK