Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Rent Bivoks 50 gram Ø

  Blok med ren dansk bivoks fra Danske biavlere

  Blokken vejer ca. 50 gram.

  Giv din krop og hjem en naturlig boost med vores bivoks-baserede helse- og wellnessprodukter.

  Vores økologiske bivoks er skånsomt for både miljøet og din hud, og kan bruges i alt fra lotion bars og kropssmør til læbepomade og hårpomade.

  Bivoks kan også bruges til at beskytte dine træmøbler og vinduer mod fugt og skader.

  Bivoks er en fantastisk ingrediens i hudplejeprodukter, salver, læbepomade, creme og meget mere.

  Denne bivoksblok er fra daske biavlere, der sikrer et rent produkt uden pesticider.Bivoksen er renset og filtreret uden nogen form for kemiske tilsætningsstoffer.

  Bivoksen kan med fordel skæres i mindre stykker, eller rives i spåner på et rivejern, hvis du kun skal bruge en lille del af blokken.

  Bivoks har et smeltepunkt på ca. 63 grader og størkner ved omkring 33 grader. (Smeltes bedst i et vandbad)

  Hvad er bivoks?
  Bivoks er en voks, der udskilles fra små kirtler på bierne. Voksen bruges til at bygge cellerne op i bikuben hvor de så lagre deres honning.
  Når honningen er slynget ud af cellerne, smeltes cellerne og renses og filtreres.
  Bivoksen dufter og smager mildt af honning.

  Bivoks optages ikke i kroppen, det er en af grundene til at bivoks er en super base i kosmetik. Bivoks er også sikker at bruge til børn og babyer, vores bivoks er modsat honning blevet opvarmet af flere omgange i rensningsprocessen hvorved skadelige bakterier dør. Bivoks er heller ikke skadelig ved indtagelse, kroppen kan ikke optage bivoks, den kommer bare ud igen i den anden ende, og netop derfor er bivoks også særdeles velegnet til læbepomader. Bivoks har desuden en naturligt antibakteriel virkning.

  Det kræver 8 gr. honning at lave 1 gr. voks. Udover pollen indeholder bivoks propolis som er et harpikslignende stof, som bierne indsamler fra træer og blomster.

  Tips til anvendelse:
  - Bivoks kan bruges til at lave hjemmelavet hudplejeprodukter, såsom lotion bars eller kropssmør.
  - Bivoks er nærende for huden og kan hjælpe med at beskytte den mod fugttab.
  - Bivoks kan også bruges til at lave hjemmelavet læbepomade. Bivoks hjælper med at beskytte læberne mod vejret og efterlader dem bløde og glatte.
  - Bivoks kan også tilsættes i en hjemmelavet aromaterapilampe. Når bivoksen varmes op, frigiver den naturlige duftstoffer, som kan hjælpe med at skabe en afslappende atmosfære.
  - Bivoks kan også bruges til at lave hjemmelavet hårpomade. Bivoks kan hjælpe med at give håret glans og beskytte det mod skader fra føntørring og styling.
  - Bivoks kan også bruges som et supplement til rengøring produkter, såsom voks til træmøbler eller skærme til vinduer, der kan beskytte mod vand og snavs.

  SKU: 660002304
  36,00 DKK
  i h