Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Rent Bivoks Ø 100 gram

  Blok med ren dansk bivoks fra Danske biavlere

  Blokken vejer ca. 100 gram.

  Giv din krop og hjem en naturlig boost med vores bivoks-baserede helse- og wellnessprodukter.

  Vores økologiske bivoks er skånsomt for både miljøet og din hud, og kan bruges i alt fra lotion bars og kropssmør til læbepomade og hårpomade.

  Bivoks kan også bruges til at beskytte dine træmøbler og vinduer mod fugt og skader.

  Bivoks er en fantastisk ingrediens i hudplejeprodukter, salver, læbepomade, creme og meget mere.

  Denne bivoksblok er fra daske biavlere, der sikrer et rent produkt uden pesticider.Bivoksen er renset og filtreret uden nogen form for kemiske tilsætningsstoffer.

  Bivoksen kan med fordel skæres i mindre stykker, eller rives i spåner på et rivejern, hvis du kun skal bruge en lille del af blokken.

  Bivoks har et smeltepunkt på ca. 63 grader og størkner ved omkring 33 grader. (Smeltes bedst i et vandbad)

  Hvad er bivoks
  Bivoks er en voks, der udskilles fra små kirtler på bierne. Voksen bruges til at bygge cellerne op i bikuben hvor de så lagre deres honning.
  Når honningen er slynget ud af cellerne, smeltes cellerne og renses og filtreres.
  Bivoksen dufter og smager mildt af honning.

  Bivoks optages ikke i kroppen, det er en af grundene til at bivoks er en super base i kosmetik. Bivoks er også sikker at bruge til børn og babyer, vores bivoks er modsat honning blevet opvarmet af flere omgange i rensningsprocessen hvorved skadelige bakterier dør. Bivoks er heller ikke skadelig ved indtagelse, kroppen kan ikke optage bivoks, den kommer bare ud igen i den anden ende, og netop derfor er bivoks også særdeles velegnet til læbepomader. Bivoks har desuden en naturligt antibakteriel virkning.

  Det kræver 8 gr. honning at lave 1 gr. voks. Udover pollen indeholder bivoks propolis som er et harpikslignende stof, som bierne indsamler fra træer og blomster.

  SKU: 660002303
  69,00 DKK
  i h