Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  OrganiCup

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  OrganiCup model Mini Menstruationskop

  Organicup Model Mini Menstruationskop

  Varebetegnelse:
  Menstruationskop til brug ved menstruation.
  Varebeskrivelse:
  OrganiCup er det sundere, nemmere og grønnere alternativ til bind og tamponer.
  Nu fås OrganiCup i en mini-størrelse til de helt unge piger/teenagers og til kvinden, som skal bruge en mindre kop. Giver op til 12 timers frihed - dag og nat. OrganiCup Mini kan genanvendes i flere år og sparer miljøet for en masse affald og dig for mange penge.
  AllergyCertified. certificeret Vegansk.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Indsættelse:
  1. Steriliser koppen i en gryde med kogende vand i 5 minutter hver måned før første brug.
  2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.
  3. Fold kop som vist.
  Tip: For at gøre indførelsen lettere, kan du med fordel benytte enten vand eller vandbaseret gel. Brug aldrig silikonebaseret gel.
  4. Indsæt OrganiCup sammenfoldet. Den kan folde sig ud før den er fuldt indsat, men fortsæt blot indførelsen indtil stilken ikke er synlig udefra. Du kan tilpasse dette ved at klippe noget af stilken.
  Udtagning:
  1. Hav ikke din OrganiCup indsat i mere end 12 timer ad gangen, uden at tømme den. Hvor ofte din OrganiCup skal tømmes, afhænger af din blødningsmængde.
  2. Vask altid hænderne før håndtering af koppen.
  3. For at fjerne din OrganiCup, skal du trække i stilken imens du bruger dine mavemuskler til at skubbe OrganiCup nedad indtil du kan nå bunden. Tryk forsigtigt på bunden for at frigøre vakuumet og træk Organicup ud.
  4. Tøm indholdet i toilettet, rens koppen (husk luft hullerne) og indsæt den igen. Hvis du ikke har adgang til vand, kan du bruge toiletpapir til at rense den, og vaske koppen når det igen er muligt.
  Opbevaring:
  Ingen
  179,00 DKK