Søg
Webshop
  Menu Close

  Opalit Lommesten Stor

  Leverandør: Stenguiden
  Varebetegnelse:
  Opalit.
  Varebeskrivelse:
  Ved at ha' den tæt på kroppen (armen) hjælper den med at afbalancere kroppen. Opalit øger selvværd og selvtillid. Frigør indre styrke, der afdækker og udtrykker dybe følelser. Giver en rolig energi ved meditation. Skaber gode relationer. Afhjælper søvnproblemer og mareridt.
  SKU: STEN-S-OPALIT
  45,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  MINI BJERGKRYSTAL - "BLAND SELV" KRYSTALGLAS

  Mini Bjergkrystal - Bland Selv Krystalglas 4,5 Cm

  Glas flaske med Bjergkrystal mini krystalchip 4,5 cm

  Bjergkrystallen - “krystallen over dem alle”

  Dette er mini bjergkrystal i dets naturlige, rå form. Sten og krystaller i deres rå form menes at besidde den reneste energi, og Bjergkrystal siges at være krystallen over dem alle, hvilket har den effekt at mini bjergkrystal kan forstærke den energi, der kommer fra andre krystaller, hvis de bruges i samspil.

  Det vil sige at du med en bjergkrystal får adgang til bjergkrystallens fulde potentiale i form af rå og forstærkende energi, som gør de andre energier i og omkring dig endnu stærkere. Så der er altså tale om en ganske kraftfuld krystal, hvad angår dens evne til at besidde og forstærke flowet af energi både mellem krystaller, men også ens egen indre energier.

  Stenen er klar kvarts og kendes også som det “guddommelige lys”, fordi den bidrager med glæde, lys og positivitet til din hverdag. En mini bjergkrystal vil billedligt talt også lyse din vej op, så du kan finde svar på de store såvel som små spørgsmål, du har inden i dig.

  Stjernetegn: Alle
  39,00 DKK
  Agat Sort Lommesten Stor

  Agat Sort Lommesten Stor

  Mineral: En sort agat.
  Psykisk: Giver inspiration og handlekraft.
  Hjælper dig med at planlægge dine ønsker, og med at føre dem ud i live.
  45,00 DKK
  Hæmatit - Lommesten

  Hæmatit - Lommesten

  Varebetegnelse:
  Hæmatit
  Varebeskrivelse:
  Krystallen hæmatit, også kendt som blodsten, siges at være en meget robust og maskulin sten, der giver styrke og handlekraft til at opnå de ting, du gerne vil.
  Denne krystal kaldes for blodsten, fordi den for flere hundrede år siden blev brugt som et blodstillende middel, da den indeholder jernforbindelse, som hjælper til at størkne blodet.
  Hæmatit siges også at hjælpe til at skabe balance i sind, krop og sjæl, foruden at opløse og ændre negative energier til ren universel kærlighed. Krystallens polerede overflade gør, at du nemt kan have stenen i lommen eller på anden vis tæt på kroppen.
  Stjernetegn: Vandmanden, Fisken, Vædderen, Krebsen, Vægten, Skorpionen, Skytten og Stenbukken.
  25,00 DKK
  karneol

  Karneol Lommesten

  Varebetegnelse:
  Karneol.
  Varebeskrivelse:
  Karneol er en varm og stærk passionskrystal, der giver dig et ordentlig boost af energi. Hun styrker dig, dit selvværd og din selvtillid. Med hende skal du frem i lyset, vise verden hvem du er, og alt hvad du kan. Kaneol handler nemlig om at udfolde dén du er, styrke din motivation og udholdenhed.
  25,00 DKK