Søg
Webshop
  Menu Close

  Okseøje Lommesten

  Leverandør: Stenguiden
  Varebetegnelse:
  Okseøje
  Varebeskrivelse:
  Denne sten styrker din jordforbindelse og din kontakt til det fysiske. Den lærer dig at blive på jorden og konfrontere tingene på dette plan i stedet for at flygte og drømme dig væk fra det hele.
  Okseøje giver dig tryghed, der beroliger og giver overblik, skarpsindighed og klar tankegang, koncentration og evnen til at målrette din energi.
  Stenen lærer dig tålmodighed og venlighed. Den rydder op og lærer dig at se det, der virkelig har værdi, både i dig selv og i alt omkring dig. Den ser ind bag facaden og viser dig de begrænsninger, du skaber for dig selv. Den hjælper dig med at finde, se og lægge vægt på dine sande egenskaber.
  Okseøje får dig ned på jorden og planter dig solidt i det fysiske plan. Den er god at anvende i perioder, hvor du går for meget op i ting, penge og andre fysiske ting. Den vil her søge at skabe en balance i disse forhold ved at vise dig, hvad der virkelig betyder noget: evnen til at give og modtage kærlighed.
  Det siges, at denne sten giver held i spil. Sammen med grøn aventurin vil den give dig held både i spil, kærlighed og pengesager. Denne kombination vil fysisk virkeliggøre alle de af dine drømme og håb, som du gennem dine tanker og handlinger, har skabt karmisk mulighed for at modtage.
  SKU: STEN30
  25,00 DKK
  i h
  *
  *
  *