Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Rødkløver 30 tabletter

  Leverandør: New Nordic
  Rødkløver™ anbefales til personer der ønsker hjælp til at håndtere de typiske tegne i forbindelse med overgangsalderen, såsom hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger. Vitamin B6 bidrager til regulering af hormonaktiviteten.

  Rødkløverblomsten er en meget almindelig urt på danske enge, og er udnævnt til Danmarks nationalblomst. Rødkløver er en populær urtete og blomsten indeholder et bredt spektrum af naturlige plantestoffer bl.a. planteøstrogener.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis: 1 tablet
  SKU: 14866
  84,00 DKK
  i h
  NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS1 tablet%RI*
  Rødkløver ekstrakt (Trifolium pratense L.)
  500 mg*
  standardiseret til 8% isoflavoner
  Vitamin B6
  1,4 mg100
  *RI = Referenceindtag - = RI ikke fastlagt

  ANBEFALET DAGLIG DOSIS
  Til voksne samt børn over 11 år: Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Kost- tilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en vari- eret kost og sund livsstil. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Bør op- bevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

  INGREDIENSER
  Rødkløver ekstrakt (Trifolium pratense L.), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, calciumcarbonat, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), overfladebehandlings- midler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedsyrer, glycerin), kartoffelstivelse, pyridoxinhydrochlorid.