Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Cran Berry 30 tabletter

  Leverandør: New Nordic
  Cran Berry er en tablet baseret på et særligt tranebærekstrakt med et koncentreret og standardiseret indhold af Pro-Antho-Cyanidiner (PAC) i kombination med tyttebær, sort peber og vitaminer.

  En Cran Berry tablet giver 36 mg Pro-Antho-Cyanidiner svarende til en kvart til en halv liter tranebærjuice.
  • Surkursebær hjælper med at bevare sunde urinveje.
  • Vitamin C og B6 bidrager til den normale funktion af immunsystemet og niacin til opretholdelse af normale slimhinder.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  Voksne og børn fra 11 år:
  1 tablet daglig
  SKU: 6645
  Vejl. uds.: 167,00 DKK
  153,64 DKK
  i h
  NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS1 tablet% ADT
  Surkirsebær ekstrakt (Prunus cerasus L.) 5:1500 mg-
  Tranebær ekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.)120 mg-
  standardiseret til 30% PAC
  Tyttebær ekstrakt (Vaccinium vitis-idaea L.) 5:140 mg-
  Niacin16 mg100
  Vitamin B61,4 mg100
  Vitamin C80 mg100
  RI = Referenceindtag/referanseinntak

  ANBEFALET DAGLIG DOSIS
  Til voksne samt børn over 11 år: Tag én tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde for børn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

  INGREDIENSER
  Surkirsebærekstrakt (Prunus cerasus L.)*, fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden/kryssbundet natriumcarboxymethylcellulose), tranebærekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.)*, askorbinsyre*, tyttebærekstrakt (Vaccinium vitis-idaea L.), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), nikotinamid*, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), pyridoxine hydrochloride*, sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.).

  * fra udenfor EU