Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Neutral Balsam bar Kystnær

  Leverandør: Kystnær
  Neutral balsam bar

  Kystnærs neutral serie er helt uden tilsat duft. Den er mild og kan bruges af hele familien. Serien er særligt god til folk med sart hud eller hovedbund eller dem, der bare foretrækker sæber uden duft.

  Kystnærs balsam bar er lavet på nærende, fugtgivende ingredienser for håret. Den har en koncentrerede formular, som gør at der kun skal bruges ganske lidt ved hver vask, og derfor holder baren godt.

  En balsambar er et plastfrit alternativ til flydende balsam på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima.

  Balsambaren er også ideel som en fugtgiver til huden på grund af dens dybdegående olier. Smør baren over fugtet hud, enten i, eller udenfor badet, og lad produktet sive ind. Efterlader huden blød og velfugtet.

  Anvendelse
  Efter brug af shampoo bar fugtes balsam baren under varmt vand.
  Balsam baren køres henover vådt hår og ud i længderne.
  Brug fingrene til at fordele produktet og undgå direkte kontakt med hovedbunden. Lad produktet sidde i op til 5 minutter, hvorefter håret skylles.
  Skyl baren ren og opbevar den i en sæbeskål væk fra vand og damp.
  Baren holder længere hvis den får lov at tørre mellem brug.
  Alle Kystnærs sæber er håndlavede lokalt hvor Lillebælt møder Haderslev Fjord. Den samme kyst hvor flere af sæbernes lokale ingredienser er fundet og plukket.

  Alle vores ingredienser er plantebaserede og veganske.

  Vægt: Minimum 60 g
  SKU: NE02
  130,00 DKK
  i h

  Ingredienser: 

  Behentrimonium methosulfate, Cetyl alcohol, Kakaosmør*, Sheasmør*, Kokosolie*, Jojobaolie*, D-panthenol, Cetromonium chloride, Hvedeprotein, Citronsyreester, Keranutri, Plantaserv E (Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin). (*Økologisk)