Søg
Webshop
  Menu Close

  Mini Bjergkrystal - Bland Selv Krystalglas 4,5 Cm

  Leverandør: Stenguiden
  Glas flaske med Bjergkrystal mini krystalchip 4,5 cm

  Bjergkrystallen - “krystallen over dem alle”

  Dette er mini bjergkrystal i dets naturlige, rå form. Sten og krystaller i deres rå form menes at besidde den reneste energi, og Bjergkrystal siges at være krystallen over dem alle, hvilket har den effekt at mini bjergkrystal kan forstærke den energi, der kommer fra andre krystaller, hvis de bruges i samspil.

  Det vil sige at du med en bjergkrystal får adgang til bjergkrystallens fulde potentiale i form af rå og forstærkende energi, som gør de andre energier i og omkring dig endnu stærkere. Så der er altså tale om en ganske kraftfuld krystal, hvad angår dens evne til at besidde og forstærke flowet af energi både mellem krystaller, men også ens egen indre energier.

  Stenen er klar kvarts og kendes også som det “guddommelige lys”, fordi den bidrager med glæde, lys og positivitet til din hverdag. En mini bjergkrystal vil billedligt talt også lyse din vej op, så du kan finde svar på de store såvel som små spørgsmål, du har inden i dig.

  Stjernetegn: Alle
  SKU: STEN89
  39,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  MINI AMETYST - "BLAND SELV" KRYSTALGLAS

  Mini Ametyst - Bland Selv Krystalglas 4,5 Cm

  Glas flaske med Ametyst mini krystalchip 4,5 cm

  Ametysten, er kendt for sine healende energier og egenskaber, og er en absolut musthave krystal. Som energiredskab virker den særdeles godt når du oplever at være i en stresset, depressiv eller træt tilstand. Den høje, spirituelle vibrationer siges at lindre og heale, og du vil opleve en større tro på dig selv, en styrket motivation, en højere selvtillid. Glasflasken er med korkprop.

  Chakra: Det tredje øje, Krone
  Stjernetegn: Fisk, Jomfru, Stenbuk

  Rens: Røgelse, Fuldmåne, Selenit

  39,00 DKK
  MINI ROSENKVARTS - "BLAND SELV" KRYSTALGLAS

  Mini Rosenkvarts - Bland Selv Krystalglas 4,5Cm

  Glas flaske med Rosenkvarts krystalchip 4,5 cm

  Rosenkvarts, også kendt som rosakvarts, er længe blevet betegnet som kærlighedsstenen over dem alle. Denne sten er indbegrebet af kærlighed, ro og harmoni og siges at lære os om tilgivelse samt at elske sig selv og ikke mindst sine omgivelser.
  Rosenkvarts betegnes som en sten, der styrker kærlighedskraften samt fremmer indre harmoni og balance.

  Derudover siges det, at rosenkvarts afskærmer mod dårlige vibrationer og stråling - særligt den skadelige stråling fra eksempelvis computere.
  Denne sten er tromlepoleret, hvorved den har fået en glat overflade med afrundede kanter.

  Stjernetegn: Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken.
  39,00 DKK
  MINI AVENTURIN EOSIT - "BLAND SELV" KRYSTALGLAS

  Mni Aventurin - Bland Selv Krystalglas 4,5 Cm

  Glas flaske med Aventurin mini krystalchip 4,5 cm

  Aventurin er kendt for at fremme en positive indstilling, lade de gode ideer komme til dig, og øge din kreativitet. Brug den som energiredskab, hvis du ønsker at åbne dit sind op for nye muligheder og alternativer; Aventurin er nemlig kendt for, at stimulere følelsen af, at intet er umuligt.
  39,00 DKK
  MINI KARNED - "BLAND SELV" KRYSTALGLAS

  Mini Karneol - Bland Selv Krystalglas 4,5 Cm

  Glas flaske med Karneol mini krystalchip 4,5 cm

  Karneol er en varm og stærk passionskrystal, der giver dig et ordentlig boost af energi. Hun styrker dig, dit selvværd og din selvtillid. Med hende skal du frem i lyset, vise verden hvem du er, og alt hvad du kan. Kaneol handler nemlig om at udfolde dén du er, styrke din motivation og udholdenhed.
  39,00 DKK