Søg
Webshop
  Menu Close

  Skytsengel Golden Healer 25-30 Mm

  Leverandør: Stenguiden
  Varebetegnelse:
  Skytsengel Golden Healer.
  Varebeskrivelse:
  Engle er budbringere fra de højere verdener, klar til at give os følelsesmæssig tillid og åndelig vejledning.
  Disse udskårne engle hjælper os med at forbinde os til vores værtsengel, som vil bestytte os i alt hvad vi beder om. Hver engel er udskåret af naturlig halvædelsten og har hver sit unikke mønster og farve.
  Krystaller er nogle af de mest stabile strukturer vi har i naturen. Vi har alle brug for en klippe at læne os op ad fra tid til anden. Det er ikke så underligt at vi er tiltrukket af krystallernes magiske, men helt naturlige og ordnede univers.
  Madagaskar Golden Healer Quartz er en usædvanlig sjælden form for kvartskrystal. Kun små mængder er nogensinde blevet fundet i Madagaskar. Det har mange af de samme kvaliteter i udseende som Månekvartskrystal, men med et smukt indre Guldlys. Golden Healer Quartz fra Madagaskar kan også nogle gange have stjerner, der ligner den af ??Star Rubies Den Gyldne Healer er en stærk helbredende krystal, da den giver det lyse lys af Universal Life Force mulighed for at strømme ind i kroppen gennem kronechakraet. Energien spredes derefter sit gyldne lys gennem hele kroppen, da det fjerner blokeringer og ubalancer, der gør kroppen klar til helbredelse på flere niveauer. Den Gyldne energi repræsenterer den guddommelige ånd, kilde og skabelse. En Master Healer, er den Golden Healer er af højeste vibration. Dens energi er kraftig, men alligevel blid og beroligende. Golden Healers kan bruges til at øge indehaverens energi vibrationer eller frekvens, hvilket vil lette åndelig kommunikation over en lang afstand, herunder mellem verdener og dimensioner.
  SKU: STEN-ENGEL-GOLDEN
  75,00 DKK
  i h
  *
  *
  *