Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Krystal Care Deo

  Leverandør: Nature Team
  Care Deo Krystal deodorant
  Har du prøvet mange deodoranter og oplevet irritation under armene? Eller har du svært ved at styre lugten af sved i løbet af dagen?
  Denne Care Deo Krystal deodorant stick vil ikke skuffe dig. Den er lavet af et naturligt mineral udvundet af jorden og er helt duftfri. Mineralet er Potassium Alum og er meget allergivenlig ved kontakt med huden.
  Krystallen bekæmper bakterier og holder dig fri for svedlugt hele dagen.
  Naturlig deodorant Den er ganske en naturlig deodorant, du kan stole på. Både når du vil holde huden sund, men også når du vil bekæmpe lugten af sved.
  Denne naturlig krystal deodorant er drøj i brug og holder i utrolig lang tid, hvid du følger anvisningen for brug. Vores deodorant er naturligvis ikke testet på dyr og er håndlavet på certificeret fabrik.
  Den er uden aluminium og den stopper ingen porer.
  Plastik – nej tak
  Der er så meget plastik på hylderne. Vi har valgt at vores Care Deo skal have fokus på bæredygtighed ud fra miljøet. Dette betyder at vi ser en krystal der kommer naturligt fra naturen samt en fin bionedbrydelig indpakning der udelukkende bestående af kork har fokus på.
  Brugsanvisning:
  Gør krystallen våd under vandhanen og stryg den 10-15 gange i hver armhule, mens du holder krystallen mellem fingrene. Fugtes undervejs om nødvendigt. Tør krystallen efter brug i dit håndklæde – så holder den længere.
  Opbevares utilgængeligt for børn.
  Ingredienser:br> Potassium Alum, Vand.
  SKU: CD-01
  69,95 DKK
  i h
  *
  *
  *