Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Kæmpe Natlys

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Oil of life Kæmpenatlysolie

  Oil Of Life Kæmpenatlysolie 90 tablet

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  Livets Olie Kæmpenatlys er 100 % ren, koldpresset kæmpenatlysolie.
  Den er en kilde til GLA (gamma-linolensyre) - en fedtsyre, som er nødvendig. Sammensætningen kan variere, afhængigt af klimatiske forhold og dyrkning af planter:
  Kæmpenatlys (Oenothera biennis) er en nordamerikansk, to-årig plante. Den kom til Europa i det syttende århundrede, indført i 1612 fra staten Virginia af Caspar Bauhinia, en botaniker fra Schweiz.
  De hjembragte plantede frø såede Bauhinia i Italien i byen Padova. I det 19. århundrede er kæmpenatlysolie betragtet som et eksotisk kosttilskud.
  Dens unge blade og skrællede rødder bruges i salater, tilføjes supper og bouillon.
  I løbet af de ødelæggende krige brugte mennesker ristede, knuste rødder af kæmpenatlys i stedet for kaffe, og bladene som indeholder garvesyre, blev brugt i stedet for te.
  Intensive undersøgelser af kæmpenatlysolie frø startede for ikke så længe siden, i slutningen af sidste århundrede, hvor videnskaben blev kendt med den biologiske rolle af umættede fedtsyrer for menneskers sundhed.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  1-3 kapsler daglig.
  Opbevaring:
  Stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
  180,00 DKK