Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Hudpleje

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  2-Phase Hyaluron Shake

  2-Phase Hyaluron Shake

  Varebetegnelse:
  Fugtgivende ansigtspleje.
  Varebeskrivelse:
  2-phasen Hyaluron-Shake er en to-faset serum, der kombinerer den fugtbevarende effekt fra dyrebare planteolier med effekten fra rød alge og hyaluronsyre. Rød alge stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre, så huden effektivt og vedvarende tilføres fugt. Kombineret med aloe vera og Börlinds eget kildevand, tilfører planetbaseret hyaluronsyre intens fugt. Huden bliver mere fugtmættet og får et friskt udseende.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Fordeles på nyrenset hud morgen og aften efterfulgt af dag- eller natcreme. Skal rystes inden brug.
  229,00 DKK
  3 in 1 Face Oil

  3 In 1 Face Oil

  Varebetegnelse:
  Ansigtsolie.
  Varebeskrivelse:
  3 in 1 Facial Oil - mod blåt lys, oxidering og ældning. Den tredobbelte, veganske ansigtsolie beskytter både imod blåt lys og oxidativ stress samtidig med, at den beskytter mod for tidlig ældning.
  Beskytter huden mod stråling fra blåt lys. Blåt lys fra mobiltelefoner, tablets, tv og synligt lys skader cellerne og er med til at fremskynde hudens ældning. Huden absorberer hurtigt denne beroligende tørolie takket være den lette konsistens. Formlen indeholder dyrebare naturlige olier såsom inca omega olie, kahai olie samt Himalaya kirsebærolie, der tilsammen styrker hudbarrieren, samt plejer og nærer tør hud for at efterlade den blød og smidig.
  Annemarie Börlind indkøber olierne fra deres sociale-miljømæssige projekter, der gør det muligt for den lokalbefolkning at tjene af produktionen.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påfør morgen og aften 2-3 dråber på den rensede hud. Brug derefter dag- eller natcreme efter behov.
  339,00 DKK
  A-Creme (120 g)

  A-Creme 120 G

  A-Creme – fugtighedscreme til hele familien Oplever du, at det kan være udfordrende at finde en fugtighedscreme uden farver, parfumer og olie, som hele familien kan bruge?
  Så skal du prøve A-Creme, som er en favorit-fugtighedscreme i mange familier.
  A-Creme er en blødgørende og fugtgivende creme, der er rig på A-vitamin. Cremens indhold af A-vitamin gør cremen favorabel for dem, der trænger til ekstra pleje af den tørre, følsomme og sarte hud i ansigtet eller på kroppen. Da A-Creme hverken indeholder farver, olier eller parfume, foretrækkes det milde og naturlige produkt af mange familier.
  A-Creme er en skånsom og fugtgivende creme fri for parfume og unødig kemi.
  A-Creme er fri for unødig kemi og trænger let ind i huden. Netop derfor kan cremen anvendes af hele familien – store som små. Derudover er cremen effektiv. Dens indhold af A-vitamin bidrager med en masse fugt, hvilket vi alle sammen kan trænge til især i de kolde og mørke vintermåneder.
  A-Creme består af naturlige ingredienser, og derfor kan cremen anvendes på hele kroppen – både i ansigtet, på de tørre ben eller på den kløende ryg.
  A-vitamin til tør og følsom hud.
  A-Creme blev udviklet tilbage i 1953 af den svenske kemiker Evert Berlin. Gennem mere end 50 år har familier verden over anvendt den uparfumerede og drøje klassiker med A-vitamin til sart og følsom hud.
  A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der findes i naturlige og velkendte fødevarer som for eksempel gulerødder, spinat, æg og mælk. Når vitaminet optræder som en ingrediens i en creme som denne, skyldes det, at A-vitamin modvirker tør hud, hvormed det bidrager til at bevare den naturlige fugt i huden.
  Anvendelse:
  A-Creme har en fed konsistens, men den trænger hurtigt ind i huden og er drøj i brug. Cremen kan anvendes efter behov, men egner sig særligt godt til den vintertørre hud.
  A-Creme er en ufarvet og uparfumeret creme, der ikke indeholder spor af unødig kemi eller olier. A-Creme er velafprøvet (solgt siden 1953), og der har aldrig været indrapporteret allergene reaktioner.
  119,00 DKK
  Billede af Alkymea 307 Hudtinktur

  Alkymea 307 Hudtinktur

  Til udtørring og opheling af f.eks. bumser og uren hud.

  Anvendelse:
  Til udtørring og opheling af f.eks. bumser, uren hud og vanskeligt helende smårifter på en ellers sund og rask hud.
  Bør kun anvendes ved tilstande, som ikke kræver lægebehandling. Må ikke anvendes på intime områder eller i nærheden af øjnene.

  Brugsanvisning:
  Påføres på 1-2 gange dagligt efter behov.

  Egenskaber:
  Smårifter, der vanskeligt heler op, er ofte forårsaget af urenheder. Alkymea 307 skaber et miljø så den naturlige heling fremmes.

  Produktbeskrivelse:
  Et koncentreret urteudtræk på alkoholbasis i en lille flaske med spatel til påføring af væsken.

  59,00 DKK
  Ansigtscreme 50 ml

  Ansigtscreme 50 ml

  Anvendelse:
  Til daglig pleje af normal og belastet ansigtshud.

  Egenskaber:
  Fugtbevarende, blødgørende creme, der styrker, opbygger og normaliserer belastet hud. Mætter huden uden at fedte og giver en behagelig oplevelse af velplejet hud.

  Især ansigtshuden er udsat for ydre påvirkninger, der ikke kun udtørrer, men også er med til at gøre huden mindre modstandsdygtig. Dette kan forebygges ved at pleje og beskytte huden, så den holder sig blød og elastisk.

  Alkymea Ansigtscreme indeholder morgenfruens gode egenskaber og har vist sig at kunne rette op på selv meget trængende og belastet hud.

  Produktbeskrivelse:
  En lækker velduftende creme i airless vakuumdispenser, der beskytter cremen mod urenheder og luftens ilt.

  99,00 DKK
  Ansigtskrub Ø 100 ml

  Ansigtskrub Ø 100 ml

  Eksfolierende og blødgørende skrubbe-gel til ansigtet.

  Mild aloe vera baseret gel med økologisk abrikoskernemel til skånsom mekanisk eksfoliering af ansigt og hals. Fjerner effektivt døde hudceller og sætter gang i blodcirkulationen, så huden efterlades glat og med en frisk glød. Genopbyggende aloe vera i samspil med vegetabilsk glycerin vedligeholder hudens fugtniveau og modvirker udtørring. Resultatet er en blød, mere ensartet og næret hud. Effekten understøttes af æterisk olie fra appelsin, der stimulerer blodcirkulationen i huden.

  96% økologiske ingredienser

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Ansigtsskrub anvendes 1-3 gange om ugen efter behov. Masseres blidt ind i fugtig hud med cirklende bevægelser og skylles af med vand.
  Velegnet til alle hudtyper.

  Opbevaring:
  Tillukket og ikke for varmt.
  89,00 DKK
  Anti-aging handcreme

  Anti-Aging Handcreme

  Varebetegnelse:
  To-faset ansigtspleje.
  Varebeskrivelse:
  Roseblossom Vital Care - Opstrammende, revitaliserende, genopbyggende.
  Denne to-fasede ansigtspleje indeholder eksklusive rosen-stamceller fra Schwarzwald, der modvirker nedbrydningen af kollagen og bevarer hudens naturlige udstråling. Samtidig fremmer olier fra jojoba og macadamianødder en fastere hud og styrker hudens vitalitet. E-vitamin beskytter hudcellerne og neutraliserer frie radikaler. Bisabolol og plantebaseret glycerin efterlader huden blød og smidig. Rose Blossom Vital Care forhindrer fugttab og holder hudens barrierer intakt. Formlen indeholder ingen konserveringsmidler eller emulgatorer. Efterlader huden revitaliseret og opstrammet.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Fordeles på nyrenset hud morgen og aften efterfulgt af dag- eller natcreme.
  Skal omrystes grundigt inden brug.
  219,00 DKK
  Aroma Shower Harmony 200ml

  Aroma Shower Harmony 200Ml

  Aroma Shower Harmony er en luksuriøs brusecreme med naturlige ingredienser som plejer huden i kombination med naturligt duft der får tankerne hen mod en dejlig skovtur - duftnoter af sølvgran, sibirisk gran i komination med aromatisk lavandin der giver brusebadet en oplevelse af antur og harmoni.

  Rengør huden blidt med en base af blødgørende solsikkeolie sammen med naturlige sukkertensider. Dermatologisk testet.

  PERFEKT til forbrugeren som ønsker en kropsrens med naturlige ingredienser der bevarer huden blød i kombination balancerende aromaterapi.
  79,00 DKK
  A - Vitamin

  A-vitamin 10 ml

  A-Vitamin

  Anvendes i kropsolier, dosering 4-5 %. Indeholder ca. 100.000 IE/g.

  Velegnet til alle hår- og hudtyper, især egnet til moden og uren hud.

  Opbevaring:
  Opbevares tillukket, ikke for varmt samt utilgængeligt for børn.
  45,00 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face SPF 15 - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face SPF 15 - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face SPF 15 - 50 ml.

  Uparfumeret solbeskyttelse med højt indhold af økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) som styrker hudens forsvar og beskytter mod ældning.

  Hyaluron og Tosolin modvirker solens udtørring, solrynker og øger hudens bruning. AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face, kan også bruges som dagcreme under make-up - Svanemærket.

  144,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foam - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foam - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foam - 150 ml.

  Avivir Aloe Vera Cleansing Foam til alle hudtyper er lækkert blødt skum som skånsomt renser din hud og fjerner make-up rester og snavs.
  Pump en enkelt gang skum i fugtede hænderne og masser blidt ansigtet i cirkulære bevægelser.

  Avivir Aloe Vera Cleansing Foam er baseret på 70 % økologisk Bio Activ Aloe Vera, samt milde, plantebaserede dybderensende ingredienser.
  Indeholder desuden fugtighedsgivende ingredienser der forhindrer og modvirker udtørring.

  Anvendelse:
  Pump en enkelt gang skum i fugtede hænderne og masser blidt ansigtet i cirkulære bevægelser. Undgå at få skum i øjnene.
  Avivir Aloe Vera Cleansing Foam skylles af huden med lunkent vand og tørres.
  124,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Creme Xtreme, 70% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Creme Xtreme, 70% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Creme Xtreme, 70% - 150 ml.

  Aloe Vera Creme Xtreme er en federe creme, specielt udviklet til meget tørre og irriterede hudområder og er enestående til tørre skinneben og fødder. Den kan selvfølgelig også anvendes til revner på hænder, albuer og fingre eller til tørre områder overalt i ansigtet og på kroppen. Creme Xtreme beskytter huden mod ydre påvirkninger f.eks. vind og vejr og virker genopbyggende.

  Om vinteren bliver huden påvirket af frost eller hård kulde, blæst m.m. og skades nogenlunde på samme måde som ved en solskoldning. Denne creme er fantastisk til at beskytte huden, før du går ud, og bringe huden i balance, når du kommer ind med frosne kinder.

  Creme Xtreme er også fantastisk i stedet for Zinksalve ved røde haler. Cremen lægger et beskyttende lag, og det høje indhold af ACTIValoe® virker reparererende på huden og modvirker rødme og irritation.

  En anden anbefaling er at bruge Creme Xtreme til kinder og hænder på børn, der skal være ude i kulde og frost.

  0% Parfume og 0% Farvestoffer. Ecocert Cosmos Organic certificeret.

  Anvendelse: På hele kroppen dagligt til pleje og genopbygning af ekstra tør, medtaget, irriteret og kløende hud, også i ansigtet.
  149,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Creme, 80% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Creme, 80% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Creme, 80% - 150 ml.

  Aloe Vera Creme Xtreme er en federe creme, specielt udviklet til meget tørre og irriterede hudområder og er enestående til tørre skinneben og fødder. Den kan selvfølgelig også anvendes til revner på hænder, albuer og fingre eller til tørre områder overalt i ansigtet og på kroppen. Creme Xtreme beskytter huden mod ydre påvirkninger f.eks. vind og vejr og virker genopbyggende.

  Om vinteren bliver huden påvirket af frost eller hård kulde, blæst m.m. og skades nogenlunde på samme måde som ved en solskoldning. Denne creme er fantastisk til at beskytte huden, før du går ud, og bringe huden i balance, når du kommer ind med frosne kinder.

  Creme Xtreme er også fantastisk i stedet for Zinksalve ved røde haler. Cremen lægger et beskyttende lag, og det høje indhold af ACTIValoe® virker reparererende på huden og modvirker rødme og irritation.

  En anden anbefaling er at bruge Creme Xtreme til kinder og hænder på børn, der skal være ude i kulde og frost.

  0% Parfume og 0% Farvestoffer. Ecocert Cosmos Organic certificeret.

  Intensiv hudpleje til belastet og ekstra tør hud.
  Blødgører, reparerer og vedligeholder ekstra tør, medtaget, irriteret og kløende hud.
  Huden kommer til at føles stærkere og mere modstandsdygtig.

  Anvendelse: På hele kroppen dagligt til pleje og genopbygning af ekstra tør, medtaget, irriteret og kløende hud, også i ansigtet.
  124,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Day creme Anti Wrinkle - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Day creme Anti Wrinkle - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Day creme Anti Wrinkle - 50 ml.

  Intensiv fugtgivende daglig beskyttelse mod påvirkning fra vind, vejr og forurening. Økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) reparerer, beroliger og gennemfugter huden.

  Cremens indhold af hyaluronsyre, forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker. Blødgørende sheabutter virker nærende og beskytter mod fugttab og efterlader huden silkeblød og smidig - Svanemærket.

  Anvendelse:
  Brug AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foam til at rense huden inden du anvender Anti-Wrinkle Day Creme.
  Anti-Wrinkle Day Creme er ekstra ansigtspleje til både kvinder og mænd, som ønsker at mindske rynker og linjer.

  Kan anvendes på alle hudtyper - også den sarte og sensitive.

  Trænger hurtigt ind og kan anvendes under makeup.
  144,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Face Creme 75% - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Face Creme 75% - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Face Creme 75% - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Face Creme er blød og nærende ”ældnings-bremse” til ansigtet, som gør huden sund og smidig, så den føles yngre. Denne anti-age creme styrker hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger på én og samme tid.

  De virksomme stoffer fra økologisk Aloe Vera (ACTIValoe®) suppleres af et højt indhold af værdifulde aminosyrer og vitamin E, som giver den bedste beskyttelse mod påvirkning fra vind, vejr og luftforurening.

  0% Parfume og 0% Farvestoffer. 100% Vegansk, Svanemærket og har Grøn kolbe hos Kemi Luppen.

  Anvendelse: Face Creme er velegnet til daglig ansigtspleje, af både kvinder og mænd. Kan anvendes på alle hudtyper - også den sarte og sensitive.
  124,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Gel Repair 98% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Gel Repair 98% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Gel Repair 98% - 150 ml.

  Køler, beroliger og mindsker rødmen ved solskoldning, insektbid, røde haler og lignende. Virker tilmed genopbyggende.

  Anvendelse: Smørres straks på den beskadigede hud. Gentag efter behov. Anvendes af børn og voksne - Svanemærket.
  124,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera gel spray 99,2% - 75 ml.

  AVIVIR Aloe Vera gel spray 99,2% - 75 ml.

  AVIVIR Aloe Vera gel spray 99,2% - 75 ml.

  Køler, beroliger og mindsker rødmen ved solskoldet, insektbid, røde haler og lignende. Virker tilmed genopbyggende.

  Anvendelse:
  Gelen anvendes til beskadiget og solskoldet hud. Den sprayes på kroppen efter behov og kan anvendes til både voksne og børn - Svanemærket.
  64,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Hand Creme 75% - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Hand Creme 75% - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Hand Creme 75% - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Hand Creme er en lækker og plejende håndcreme. Cremen giver effektiv daglig pleje til hænder og neglebånd, hvor den styrker og genopbygger huden efter påvirkninger fra vind, vejr og ikke mindst hyppig håndvask og brug af håndsprit.

  Særligt udviklet til styrke huden og give bløde hænder.

  Med sit høje indhold af økologisk dyrket Aloe Vera (ACTIValoe®) styrker cremen hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger på én og samme tid.

  Tryk lidt creme ud i hånden og massér det ind i hænder og neglebånd. Cremen virker hurtigt og vækker øjeblikkelig begejstring, fordi den er let, lækker og hurtigt trænger ind i huden. Tørre og triste hænder bliver med denne håndcreme bløde og præsentable til enhver lejlighed.

  Hand Creme indeholder 75% økologisk dyrket ACTIValoe®, vitamin B5, E-vitamin, aminosyrer og nærende fedtsyrer fra palmekerneolie. En unik formel som holder på hudens fugt og samtidig tillader huden at ånde.

  0% Parfume og 0% Farvestoffer. 100% Vegansk, Svanemærket og har Grøn kolbe hos Kemi Luppen.

  Anvendelse: Cremen smøres på efter behov og sikrer at hænderne er bløde og sunde. Til effektiv daglig pleje af hænder og neglebånd.
  75,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Lotion 90% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Lotion 90% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Lotion 90% - 150 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Body Lotion 150 ml med 90% ACTIValoe® er en effektivt regnerende og blødgørende fugtighedslotion, som kan anvendes til hele kroppen. Den virker genopbyggende, fugtbevarende og blødgørende. Normal og stresset hud kommer til at føles stærkere, sundere og mere smidig.

  0% parfume og 0% Farvestoffer. 100% Vegansk, Svanemærket og har Grøn kolbe hos Kemi Luppen.

  AVIVIR Aloe Vera Lotion er til daglig pleje og genopbygning af normal hud, som trænger til ekstra pleje. Det relativt lave indhold af olier gør Body Lotion særdeles velegnet til normal og blandet hud - den mest effektive hudpleje til hele kroppen.

  Aloe Vera Body Lotion’s vigtigste funktion er at regulere hudens normale fedtproduktion samtidig med, at den tilfører huden de vitale stoffer fra ACTIValoe®. Det høje indhold af ACTIValoe® (90%) styrker hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger.

  Efterlader huden blød og smidig, uden at fedte.

  Anvendelse: Anvendes på hele kroppen dagligt til pleje og genopbygning af normal hud, som trænger til ekstra pleje.
  129,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Night Creme Anti Wrinkle - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Night Creme Anti Wrinkle - 50 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Night Creme Anti Wrinkle - 50 ml.

  Genopbyggende og foryngende natcreme. Økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) reparerer, beroliger og gennemfugter huden.
  Cremens indhold af Hyaluronsyre forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker.
  Cremen forbedrer hudens generelle struktur. Blødgørende Sheabutter beskytter mod fugttab og efterlader huden silkeblød og smidig - Svanemærket.

  Anvendelse:
  Brug AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foam til at rense huden inden du anvender Anti-Wrinkle Night Creme. Anti-Wrinkle Night Creme er ekstra ansigtspleje til
  både kvinder og mænd, som ønsker at mindske rynker og linier. Kan anvendes på alle hudtyper - også den sarte og sensitive.
  144,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Skin Wash 50% - 300 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Skin Wash 50% - 300 ml.

  AVIVIR Aloe Vera Skin Wash 50% - 300 ml.

  Aloe Vera Skin Wash er effektiv til vask af ansigt, hænder og krop.
  Skin Wash er ekstra mild og skånsom og helt uden parfume og derfor også egnet til ansigtsvask. Den er baseret på meget milde vaskeaktive stoffer, der renser uden at affedte huden.

  Opløser hurtigt snavs, som nemt skylles af. Modvirker udtørring.

  I produktet er der 0% Parfume og 0% Farvestoffer. Produktet er 100% Vegansk, Svanemærket og har Grøn kolbe hos Kemi Luppen.

  Anvendelse: Aloe Vera Skin Wash bruges til vask af ansigt, hænder, fødder og krop.
  79,95 DKK
  AVIVIR Baobab Organic Virgin oil 100% - 50 ml.

  AVIVIR Baobab Organic Virgin oil 100% - 50 ml.

  AVIVIR Baobab Organic Virgin oil 100% - 50 ml.

  Avivir Virgin Baobab Oil er ren baobabolie med fugtgivende egenskaber, der forbedrer hudens elasticitet signifikant og efterlader den gennemfugtet.
  Olien er særligt velegnet som serum til hænder, ansigt, hals og decollete samt til behandling af tørre pletter, rødme, irritation og ujævnheder i huden.
  Olien booster desuden kollagenet, og den er med til at reducere udseendet af strækmærker.

  Styrker hudens barrierefunktion
  Styrker kollagenet
  Kan reducere synligheden af strækmærker
  Kan reducere rødmen
  Kan hjælpe på ubalancer i huden
  Nærer, plejer og blødgør
  Har antioxidant effekt

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Livgivende serum til ansigt, hals og decollete. Olien leveres i en pumpeflaske.
  Tips: En dråbe eller to genskaber fugten og blødheden på udtørrede hænder.
  270,00 DKK
  Avocadoolie øko

  Avocadoolie Ø 100 ml

  Koldpresset økologisk olie fra avocadofrugt.


  Indeholder ca. 90 % enkelt/flerumættede fedtsyrer. Fuldpakket naturnæring til tør og ældet hud.

  De naturlige olier kan anvendes rene eller tilsættes æteriske olier efter ønsket virkning.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Anvendes i krops- og hårolie.
  Kun til udvortes brug.

  Opbevaring:
  Opbevares tillukket, mørkt og ikke for varmt.
  75,00 DKK
  Bach Rescue Creme 150ml

  Bach Rescue Creme 150Ml

  Rescue creme med de Originale Bach Blomsterremedier er en ekskulsiv creme der gør huden godt og virker beroligende på f. eks udsat hud eller særligt belastede hud områder.
  369,95 DKK
  Beauty Fluid anti age System Absolute Annemarie Bö

  Beauty Fluid Anti Age System Absolute Annemarie Bö

  Varebetegnelse:
  Serum til tør/moden hud.
  Varebeskrivelse:
  Anti-Aging System Absolute Beauty Fluid fra Annemarie Börlind, er en speciel udvalgt algeekstrakt som er indkapslet i en 3D matrix, som styrker dannelsen af kollagen og elastin i huden gennem frigivelsen af naturlige plejende ekstrakter. Hyldeblomst stimulerer hudens naturlige produktion af hyaluronsyre.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påføres huden morgen og aften efter rensning. Påfør derefter den foretrukne dag- eller natcreme.
  529,00 DKK
  Bivoks gulBivoks gul

  Bivoks Gulbivoks Gul 100g

  Gul bivoks.

  Varebeskrivelse:
  Naturvoks som er filtreret og renset uden brug af blegemidler.

  Gul bivoks, der kommer i små perler, er let at afmåle og arbejde med.
  Bivoks optages ikke af huden og er derfor formidabelt i anvendelse på steder hvor man ønsker at holde på hudens fugt, som f.eks. babysalve, håndcreme, læbepomade mm.

  Smeltepunkt: ca. 63°C.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Voksagtig og meget fed med højt smeltepunkt på 63°C. Anvendes til salver og fede cremer, som konsistensgiver.

  Opbevaring:
  Mørkt, koldt og utilgængeligt for børn og dyr.
  75,00 DKK
  BK salven 20 ml

  BK salven 20 ml

  Special creme.

  Special creme.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Smøres x 2 daglig.
  99,00 DKK
  Blemish Serum 30 ml

  Blemish Serum 30 ml

  Serum.
  Ansigtsserum med zink og niacinamid hjælper med at minimere urenheder og udbrud.
  119,95 DKK 104,36 DKK
  Body Lotion 200 ml

  Body Lotion 200 ml

  Anvendelse:
  Med olivenolie til daglig pleje og vedligehold af normal og tør hud.

  Egenskaber:
  Blød- og smidiggørende. Huden får en let beskyttelse og næres af naturlige planteolier bl.a. olivenolie, som er kendt for sine gode hudplejende egenskaber.
  Trænger nemt ind uden at efterlade en fedtet overflade.

  Produktbeskrivelse:
  Dejlig velduftende cremet body lotion.

  89,00 DKK
  Billede af Body Lotion Refreshing Citrus 200ml

  Body Lotion Refreshing Citrus 200ml

  En kølende og blødgørende body lotion med Citrus, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt. Med fugtgivende aloe vera, kølende kokosolie og blødgørende solsikkeolie i en let absorberet formel.

  Duft: Forfriskende livlig naturlig duft med citrus, litsea cubeba og petit grain.

  Hudtype: Normal hud.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Langvarig og direkte fugtgivende. Påfør body lotion på renset hud og masser ind ved behov.
  105,00 DKK
  Filtre Close
  Min: 29,00 DKK Max: 1045,00 DKK
  kr.29 kr.1045