Søg
Webshop
  Menu Close

  Hudpleje

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  2-Phase Hyaluron Shake

  2-Phase Hyaluron Shake

  Varebetegnelse:
  Fugtgivende ansigtspleje.
  Varebeskrivelse:
  2-phasen Hyaluron-Shake er en to-faset serum, der kombinerer den fugtbevarende effekt fra dyrebare planteolier med effekten fra rød alge og hyaluronsyre. Rød alge stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre, så huden effektivt og vedvarende tilføres fugt. Kombineret med aloe vera og Börlinds eget kildevand, tilfører planetbaseret hyaluronsyre intens fugt. Huden bliver mere fugtmættet og får et friskt udseende.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Fordeles på nyrenset hud morgen og aften efterfulgt af dag- eller natcreme. Skal rystes inden brug.
  229,00 DKK
  3 in 1 Face Oil

  3 In 1 Face Oil

  Varebetegnelse:
  Ansigtsolie.
  Varebeskrivelse:
  3 in 1 Facial Oil - mod blåt lys, oxidering og ældning. Den tredobbelte, veganske ansigtsolie beskytter både imod blåt lys og oxidativ stress samtidig med, at den beskytter mod for tidlig ældning.
  Beskytter huden mod stråling fra blåt lys. Blåt lys fra mobiltelefoner, tablets, tv og synligt lys skader cellerne og er med til at fremskynde hudens ældning. Huden absorberer hurtigt denne beroligende tørolie takket være den lette konsistens. Formlen indeholder dyrebare naturlige olier såsom inca omega olie, kahai olie samt Himalaya kirsebærolie, der tilsammen styrker hudbarrieren, samt plejer og nærer tør hud for at efterlade den blød og smidig.
  Annemarie Börlind indkøber olierne fra deres sociale-miljømæssige projekter, der gør det muligt for den lokalbefolkning at tjene af produktionen.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påfør morgen og aften 2-3 dråber på den rensede hud. Brug derefter dag- eller natcreme efter behov.
  339,00 DKK
  A - Vitamin

  A- Vitamin

  Varebetegnelse:
  A-Vitamin
  Varebeskrivelse:
  Anvendes i kropsolier, dosering 4-5 %. Indeholder ca. 100.000 IE/g.
  Velegnet til alle hår- og hudtyper, især egnet til moden og uren hud.
  Opbevaring:
  Opbevares tillukket, ikke for varmt samt utilgængeligt for børn.
  45,00 DKK
  A-Creme (120 g)

  A-Creme (120 G)

  A-Creme – fugtighedscreme til hele familien Oplever du, at det kan være udfordrende at finde en fugtighedscreme uden farver, parfumer og olie, som hele familien kan bruge? Så skal du prøve A-Creme, som er en favorit-fugtighedscreme i mange familier. A-Creme er en blødgørende og fugtgivende creme, der er rig på A-vitamin. Cremens indhold af A-vitamin gør cremen favorabel for dem, der trænger til ekstra pleje af den tørre, følsomme og sarte hud i ansigtet eller på kroppen. Da A-Creme hverken indeholder farver, olier eller parfume, foretrækkes det milde og naturlige produkt af mange familier.
  A-Creme er en skånsom og fugtgivende creme fri for parfume og unødig kemi.
  A-Creme er fri for unødig kemi og trænger let ind i huden. Netop derfor kan cremen anvendes af hele familien – store som små. Derudover er cremen effektiv. Dens indhold af A-vitamin bidrager med en masse fugt, hvilket vi alle sammen kan trænge til især i de kolde og mørke vintermåneder.
  A-Creme består af naturlige ingredienser, og derfor kan cremen anvendes på hele kroppen – både i ansigtet, på de tørre ben eller på den kløende ryg.
  A-vitamin til tør og følsom hud.
  A-Creme blev udviklet tilbage i 1953 af den svenske kemiker Evert Berlin. Gennem mere end 50 år har familier verden over anvendt den uparfumerede og drøje klassiker med A-vitamin til sart og følsom hud.
  A-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der findes i naturlige og velkendte fødevarer som for eksempel gulerødder, spinat, æg og mælk. Når vitaminet optræder som en ingrediens i en creme som denne, skyldes det, at A-vitamin modvirker tør hud, hvormed det bidrager til at bevare den naturlige fugt i huden.
  Anvendelse:
  A-Creme har en fed konsistens, men den trænger hurtigt ind i huden og er drøj i brug. Cremen kan anvendes efter behov, men egner sig særligt godt til den vintertørre hud.
  A-Creme er en ufarvet og uparfumeret creme, der ikke indeholder spor af unødig kemi eller olier. A-Creme er velafprøvet (solgt siden 1953), og der har aldrig været indrapporteret allergene reaktioner.
  119,00 DKK
  Ansigtscreme 50 ml

  Ansigtscreme 50 ml

  Anvendelse:
  Til daglig pleje af normal og belastet ansigtshud.
  Egenskaber:
  Fugtbevarende, blødgørende creme, der styrker, opbygger og normaliserer belastet hud. Mætter huden uden at fedte og giver en behagelig oplevelse af velplejet hud.
  Især ansigtshuden er udsat for ydre påvirkninger, der ikke kun udtørrer, men også er med til at gøre huden mindre modstandsdygtig. Dette kan forebygges ved at pleje og beskytte huden, så den holder sig blød og elastisk.
  Alkymea Ansigtscreme indeholder morgenfruens gode egenskaber og har vist sig at kunne rette op på selv meget trængende og belastet hud.
  Produktbeskrivelse:
  En lækker velduftende creme i airless vakuumdispenser, der beskytter cremen mod urenheder og luftens ilt.
  Indeholder bl.a.:
  Avocadoolie, morgenfrueekstrakt, rosenvand, provitamin B, vitamin E, naturlige og naturidentiske duftolier. Tilsat konservering og antioxidant på plantebasis.
  99,00 DKK
  Anti-aging handcreme

  Anti-Aging Handcreme

  Varebetegnelse:
  To-faset ansigtspleje.
  Varebeskrivelse:
  Roseblossom Vital Care - Opstrammende, revitaliserende, genopbyggende.
  Denne to-fasede ansigtspleje indeholder eksklusive rosen-stamceller fra Schwarzwald, der modvirker nedbrydningen af kollagen og bevarer hudens naturlige udstråling. Samtidig fremmer olier fra jojoba og macadamianødder en fastere hud og styrker hudens vitalitet. E-vitamin beskytter hudcellerne og neutraliserer frie radikaler. Bisabolol og plantebaseret glycerin efterlader huden blød og smidig. Rose Blossom Vital Care forhindrer fugttab og holder hudens barrierer intakt. Formlen indeholder ingen konserveringsmidler eller emulgatorer. Efterlader huden revitaliseret og opstrammet.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Fordeles på nyrenset hud morgen og aften efterfulgt af dag- eller natcreme.
  Skal omrystes grundigt inden brug.
  219,00 DKK
  Aroma Shower Harmony 200ml

  Aroma Shower Harmony 200Ml

  Aroma Shower Harmony er en luksuriøs brusecreme med naturlige ingredienser som plejer huden i kombination med naturligt duft der får tankerne hen mod en dejlig skovtur - duftnoter af sølvgran, sibirisk gran i komination med aromatisk lavandin der giver brusebadet en oplevelse af antur og harmoni.

  Rengør huden blidt med en base af blødgørende solsikkeolie sammen med naturlige sukkertensider. Dermatologisk testet.

  PERFEKT til forbrugeren som ønsker en kropsrens med naturlige ingredienser der bevarer huden blød i kombination balancerende aromaterapi.
  79,00 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun SPF 15 70%

  Avivir Aloe Vera Anti-Age Sun Spf 15 70%

  Varebetegnelse:
  Dagcreme med solfaktor.
  Varebeskrivelse:
  Uparfumeret solbeskyttelse med højt indhold af økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) som styrker hudens forsvar og beskytter mod ældning.
  Hyaluron og Tosolin modvirker solens udtørring, solrynker og øger hudens bruning.
  AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face, kan også bruges som dagcreme under make-up - Svanemærket.
  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemparatur.
  139,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Creme 80%

  Avivir Aloe Vera Creme 80%

  Varebetegnelse:
  Aloe Vera creme.
  Varebeskrivelse:
  Denne Aloe Vera Creme er en rig fugtighedscreme som anvendes over hele kroppen. Den har en blødgørende og nærende effekt og tilfører samtidig de virksomme stoffer fra økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®). Virker forfriskende og genopbyggende på normal til tør hud. Huden føles stærkere, sundere og mere smidig. Svanemærket.
  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemparatur
  119,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Day creme Anti Wrinkle

  Avivir Aloe Vera Day Creme Anti Wrinkle

  Varebetegnelse:
  Dagcreme.
  Varebeskrivelse:
  Intensiv fugtgivende daglig beskyttelse mod påvirkning fra vind, vejr og forurening. Økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) reparerer, beroliger og gennemfugter huden. Cremens indhold af hyaluronsyre, forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker. Blødgørende sheabutter virker nærende og beskytter mod fugttab og efterlader huden silkeblød og smidig - Svanemærket.
  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemparatur
  139,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Face Creme75%

  Avivir Aloe Vera Face Creme75%

  Varebetegnelse:
  Ansigtcreme.
  Varebeskrivelse:
  Lækker ansigtscreme som gør huden sund og smidig så den føles yngre. Cremen er både nærende, styrkede og plejende. De virksomme stoffer fra økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) suppleres af et højt indhold af værdifulde aminosyrer og vitamin E. AVIVIR Aloe Vera Face Creme giver den bedste beskyttelse mod påvirkning fra vind, vejr og forurening - Svanemærket.
  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemparatur
  124,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Hand creme75%

  Avivir Aloe Vera Hand Creme75%

  Varebetegnelse:
  Håndcreme.
  Varebeskrivelse:
  Særligt udviklet til at give bløde hænder. Sammen med de virksomme stoffer fra økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) tilføres nærende aminosyrer og fedtsyrer, der bevarer fugten i huden. E-vitamin tilfører huden aktive antioxidanter - Svanemærket.
  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemparatur
  69,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Night Creme Anti Wrinkle

  Avivir Aloe Vera Night Creme Anti Wrinkle

  Aloe Vera Anti Wrinkle Night Creme - Svanemærket.

  Genopbyggende og foryngende natcreme. Økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) reparerer, beroliger og gennemfugter huden. Cremens indhold af Hyaluronsyre forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker. Cremen forbedrer hudens generelle struktur. Blødgørende Sheabutter beskytter mod fugttab og efterlader huden silkeblød og smidig - Svanemærket.

  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemperatur.

  144,95 DKK
  AVIVIR Aloe Vera Skin Wash 50%

  Avivir Aloe Vera Skin Wash 50%

  Varebetegnelse:
  Ansigtsvask.
  Varebeskrivelse:
  Aloe Vera Skinwash med økologisk Aloe Vera (Activ Aloe®) styrker, intensiverer fugttilførslen og modvirker udtørring og irritation. Huden bliver stærkere og sundere.
  Opbevaring:
  Opbevares ved stuetemparatur
  69,95 DKK
  Avocadoolie øko

  Avocadoolie Øko

  Varebetegnelse:
  Økologisk vegetabilsk olie.
  Varebeskrivelse:
  Koldpresset økologisk olie fra avocadofrugt.
  Indeholder ca. 90 % enkelt/flerumættede fedtsyrer. Fuldpakket naturnæring til tør og ældet hud.
  De naturlige olier kan anvendes rene eller tilsættes æteriske olier efter ønsket virkning.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Anvendes i krops- og hårolie.
  Kun til udvortes brug.
  Opbevaring:
  Opbevares tillukket, mørkt og ikke for varmt.
  70,00 DKK
  Bach Rescue Creme 150ml

  Bach Rescue Creme 150Ml

  Rescue creme med de Originale Bach Blomsterremedier er en ekskulsiv creme der gør huden godt og virker beroligende på f. eks udsat hud eller særligt belastede hud områder.
  369,95 DKK
  Beauty Fluid anti age System Absolute Annemarie Bö

  Beauty Fluid Anti Age System Absolute Annemarie Bö

  Varebetegnelse:
  Serum til tør/moden hud.
  Varebeskrivelse:
  Anti-Aging System Absolute Beauty Fluid fra Annemarie Börlind, er en speciel udvalgt algeekstrakt som er indkapslet i en 3D matrix, som styrker dannelsen af kollagen og elastin i huden gennem frigivelsen af naturlige plejende ekstrakter. Hyldeblomst stimulerer hudens naturlige produktion af hyaluronsyre.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påføres huden morgen og aften efter rensning. Påfør derefter den foretrukne dag- eller natcreme.
  529,00 DKK
  Bivoks gulBivoks gul

  Bivoks Gulbivoks Gul 100g

  Varebetegnelse:
  Gul bivoks.
  Varebeskrivelse:
  Naturvoks som er filtreret og renset uden brug af blegemidler.
  Gul bivoks, der kommer i små perler, er let at afmåle og arbejde med.
  Bivoks optages ikke af huden og er derfor formidabelt i anvendelse på steder hvor man ønsker at holde på hudens fugt, som f.eks. babysalve, håndcreme, læbepomade mm.
  Smeltepunkt: ca. 63°C.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Voksagtig og meget fed med højt smeltepunkt på 63°C. Anvendes til salver og fede cremer, som konsistensgiver.
  Opbevaring:
  Mørkt, koldt og utilgængeligt for børn og dyr.
  75,00 DKK
  Body Lotion 200 ml

  Body Lotion 200 ml

  Anvendelse:
  Med olivenolie til daglig pleje og vedligehold af normal og tør hud.
  Egenskaber:
  Blød- og smidiggørende. Huden får en let beskyttelse og næres af naturlige planteolier bl.a. olivenolie, som er kendt for sine gode hudplejende egenskaber.
  Trænger nemt ind uden at efterlade en fedtet overflade.
  Produktbeskrivelse:
  Dejlig velduftende cremet body lotion.
  Indeholder bl.a.:
  Olivenolie, andre planteolier, bivoks, emulgator, naturlige og naturidentiske duftolier. Tilsat konservering og naturlig antioxidant.
  89,00 DKK
  Billede af Body Lotion Refreshing Citrus 200ml

  Body Lotion Refreshing Citrus 200ml

  En kølende og blødgørende body lotion med Citrus, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt. Med fugtgivende aloe vera, kølende kokosolie og blødgørende solsikkeolie i en let absorberet formel.

  Duft: Forfriskende livlig naturlig duft med citrus, litsea cubeba og petit grain.

  Hudtype: Normal hud.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Langvarig og direkte fugtgivende. Påfør body lotion på renset hud og masser ind ved behov.
  105,00 DKK
  Billede af Body Lotion Regenerating Pomegranate 200 ml

  Body Lotion Regenerating Pomegranate 200 ml

  En blødgørende bodylotion, der forbedrer hudens elasticitet og spændstighed. En rigere formel med cellefornyende og antioxidantrig granatæblekerneolie, næringsrig sesamolie og blødt beskyttende sheasmør.

  Duft: En blød varm naturlig duft af appelsin, davana og vanilje.

  Hudtype: Moden hud.

  Tip: Bland et par dråber Pomegranate Regeneration Body Oil i bodylotionen for ekstra næring.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påfør body lotion på ren hud og masser ind efter behov.
  155,00 DKK
  Billede af Body Lotion Revitalising Sea Buckthorn 200 ml

  Body Lotion Revitalising Sea Buckthorn 200 ml

  Vitaliserende og blødgørende bodylotion med vitaminrig havtornolie.

  Tør hud bliver fugtet og glat igen med næringsrig sesamolie, solsikkeolie og blødt beskyttende kakaosmør.

  DUFT: Frisk frugtagtig naturlig duft af grapefrugt, mandarin og sandeltræ.

  HUDTYPE: Til tør hud.

  ANVENDELSE: Giver intensiv hydrering og næring. Påfør kropslotion på renset hud og masser ind efter behov. TIP Bland et par dråber Sea Buckthorn Body Oil i produktet for ekstra næring.

  145,00 DKK
  Body Lotion Sensitive 200 ml

  Body Lotion Sensitive 200 ml

  En mild og langvarig fugtgivende body lotion til følsom hud. Baseret på blødgørende jojobaolie og kølende kokosolie, der giver en silkeblød følelse og styrker hudbarrieren. Udviklet til følsom hud i samarbejde med hudlæger.

  Duft: Parfume fri.

  Hudtype: Følsom hud.

  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påfør body lotion på ren hud og masser ind efter behov.
  145,00 DKK
  Body Wash Soothing Lavender 200 ml

  Body Wash Soothing Lavender 200 ml

  Kropssæbe.

  Urtekram Tune In Soothing Lavender Body Wash er en rensende kropssæbe med en skøn duft af lavendel. Fugtgivende og nærende ingredienser som aloe vera, hyaluronsyre, glycerin og naturlige olier forkæler din hud. Effekten er så beroligende, at du muligvis ender med afslappende drømme (eller dagdrømme) om duftende blomster, der svajer i den varme brise. Urtekram Tune In Soothing Lavender Body Wash er vegansk og indeholder kun ingredienser med 100 % naturlig oprindelse. Hele serien er økologisk certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden og produceret i plantebaseret emballage lavet af sukkerrør.
  54,95 DKK
  Bodywash Almond sensitiv skin Weleda 200 ml

  Bodywash Almond sensitiv skin Weleda 200 ml

  Body Wash.

  Renser huden med milde plantebaserede tensider og vegetabilsk olie, der holder huden blød.

  - lipid effekt er med til at regulere hudens fugtbalance
  - huden føles silkeblød
  - hudtolerance og effekt er klinisk testet og dermatologisk bekræftet
  79,00 DKK
  Cooling Facial Gel EnergyNature

  Cooling Facial Gel Energynature

  Varebetegnelse:
  Ansigts toner - kølende gel
  Varebeskrivelse:
  Ansigts toner - kølende gel, til ung normal/tør hud 20+.
  Kombinationen af mentol og økologisk koffein giver huden en ekstra pust af friskhed.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Påføres morgen og aften på den rensede hud.
  Duppes forsigtigt ind i huden med fingrene.
  249,00 DKK
  Day Cream anti age System Absolute Annemarie Börli

  Day Cream Anti Age System Absolute Annemarie Börli

  Varebetegnelse:
  Anti-age dagcreme til tør/moden hud.
  Varebeskrivelse:
  Annemarie Börlind Anti-aging System Absolute Smoothing Day Cream er en effektiv anti-aging dagcreme, som indeholder et specielt udvalgt algeekstrakt som er indkapslet i en 3D matrix. Den aktiverer dannelsen af kollagen og elastin i huden. Hyaluronsyre giver intensiv fugt til huden. For tidligt aldring af huden forårsaget af UV stråling formindskes, samt eksisterende linjer og rynker reduceres.
  519,00 DKK
  Day cream light anti age System Absolute Annemarie

  Day Cream Light Anti Age System Absolute Annemarie

  Varebetegnelse:
  Anti-aging dagcreme.
  Varebeskrivelse:
  Annemarie Börlind Anti-aging System Absolute Light Day Cream er en let dagcreme til moden hud med særligt anti-aging-kompleks bestående af alger indkapslet i 3-D matrix, der styrker produktionen af collagen og elastin i huden. Hyaluronisk syre fugter og plejer huden, så den føles friskere og mere glat.
  519,00 DKK
  Enebær salve - 40 ml.

  Enebær salve - 40 ml.

  Enebær salve - 40 ml.

  Denne salve indeholder enebærolie. Enebær har en træagtig duft med et lille strejf af fyrrenåle og harpiks.

  Styrken af bærret kan være forskellig alt efter voksested. Det nordiske klima giver en mildere duft,
  mens de bær, der gror sydpå, vil få en stærkere duft.

  Anvendelse:. Til mild pleje af sart hud. Opbevares mørkt og ikke for varmt.
  49,95 DKK
  Enzym Peeling Powder

  Enzym Peeling Powder

  Varebetegnelse:
  Enzym peeling pulver.
  Varebeskrivelse:
  Naturlige enzymer løsner døde hudceller og aktiverer cellefornyelsen i huden. Biocertificeret aloe vera forsyner huden yderligere med aminosyrer, vitaminer og mineraler. Efterlader huden klar, strålende og glat. Velegnet til sart hud.
  Brugsanvisning og forholdsregler:
  Anvendes morgen eller aften på den rensede hud. Opskummes med lidt vand i hånden og påføres den fugtede ansigtshud. Lad peelingen indvirke i ca. 1 min. Derefter vaskes den af med vand.
  249,00 DKK