Søg
Webshop
  Menu Close

  Howlit Hvid Halskæde

  Varebetegnelse:
  Howlit Hvid Halskæde .
  Varebeskrivelse:
  Er en kreativitetssten, der virker igangsættende og inspirerende. Forstærker energien som i forvejen er fremherskende. Påvirker calciumoptagelsen.
  En kreativitetssten; kunstneren, der virker igangsættende og inspirerende. Alt hvad vi har gemt væk af frygt for at se det i øjnene, kan vi nå ved at bruge howlit.
  Howlitten er en uigennemsigtig sten. Farven er oftest hvid med et sort eller brunligt mønster. Meget sjældent er den helt farveløs. Når man skal købe en turkis, skal man være virkelig på vakt, for i stedet for at bruge Turkis, som er en dyr sten, bruger man Howlit og indfarver den så den ligner Turkis.
  Howlit er desværre en lidt overset sten. Det er synd, for Howlitten har en fantastisk energi og nogle pragtfulde egenskaber.
  Den sorte og hvide farve symboliserer jo lys og mørke, yin og yang, det gode og det onde. Begge farver indeholder alle andre farver, også hinandens.
  Howlitten kan lære os, at vi rummer begge dele i os selv. Det gode som det onde, er skabt af os, og i os selv.
  Vores verden er, som vi skaber den. Howlitten rydder op. Det som allerede er i os, og som trænger til at bilve ryddet op, og den vil forstærke den energi som i forvejen er fremherskende i os. Det sjette chakra, det tredje øje, åbnes og der bliver flyttet rundt på vores forestillinger om verden.
  Howlitten har samme energi som marmor, og påvirker vores maskuline energi, idet det er en sten der får os til at handle på det vi tænker.
  Den giver dig et sjældent overblik óg evnen til at tænke klart. Hvis du arbejder med dine clairvoyante evner, kan du med stor fordel meditere på denne sten, den vil forøge din sensivitet overfor universets stemme i dig, og lære dig at lytte.
  Hvis du føler dig depressiv i en periode, men har ønsket om at komme op til overfladen igen, vil Howlitten vise dig mange muligheder.
  Det er en god sten hvis du mangler koncentration eller evnen til at få tingene gjort.
  SKU: STEN-HALS-HOWLIT
  100,00 DKK
  i h
  *
  *
  *