Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Gudinde Power 52 Orakelkort af Baron-Reid Colette:

  Leverandør: Fønix Musik
  Dette orakelsæt er en lysende bro mellem den virkelige og den usynlige verden.

  Det vil flytte dig fra det almindelige til det mystiske, og vi guide dig frem til din dybeste sandhed. Det vil give dig styrke til at vælge at blive fri fra din gamle tilstand og give dig en ny og større bevidsthedstilstand, så du kan være med til at skabe et liv, der rækker ud over din vildeste fantasi!

  'Jeg sender dig al min kærlighed, og det er mit håb, at dette orakelsæt giver dig den magi, som du søger for at komme godt i gang. At det fylder dig med modet til at være dit autentiske jeg. Tænk klart, følg dit hjerte, oplev verden med din sjæl og tilbyd din støtte til andre!.` - Colette Baron-Reid.

  Antal kort: 52.
  Antal sider i guidebog: 176.
  SKU: 1446
  Vejl. uds.: 269,00 DKK
  247,48 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Rosen Oraklet Dansk af Rebecca Campbell

  Rosen Oraklet Dansk af Rebecca Campbell

  Rosen har været et hemmeligt symbol for gudinder i umindelige tider, og den er bærer af ældgammel visdom og en stærk medicin til os i nutiden.

  Dette sjælfulde, dybt forankrede kortsæt vil hjælpe dig med at forbinde dig med rosens healingsenergi; at vende tilbage til din evigt ekspanderende sande natur; at være synkroniseret med dit livs op- og nedture; og at høre din indre stemme.

  Dette aktiverende orakel åbner portene til rosens fysiske og åndelige lære. Må Moder Roses helbredende mysterier kalde dig hjem til din egen sande natur og få plantet din sjæl endnu dybere end før.

  'Moder Rose har hvisket til mig i mange år. Hun vejledte mig til at skabe dette orakel som en måde, hvorpå man kunne løfte sløret for de urgamle rosenmysterier og blive genforenet med rosens hellige energi. Jeg tror på, at rosen er en kraftfuld healer til denne tidsalder.'
  -Rebecca Campbell

  Antal kort: 44.
  Antal sider i guidebog: 164.
  289,00 DKK 265,88 DKK