Søg
Webshop
  Menu Close

  Ganesh 30 cm

  Leverandør: Fønix Musik
  Ganesh figur

  Ganesh figuren har stor betydning i indisk mytologi, hvor den populære elefantgud Ganeshaer guden for visdom og intelligens. Er nyttig, når man skal starte en forretning, skal til eksamen, eller skal overkomme modgang.

  I hinduismen er Ganesha visdommens, intelligensens og undervisningens gud. Han er søn af Shiva og Parvati, bror til Murugan (Kartikeya) og ægtemand til Bharati, Riddhi og Siddhi.

  De 4 arme symboliserer også Ganesha som den universelle hersker over liv inddelt i de følgende 4 katogorier: dem som kun lever i vand, dem som kan leve både i vand og på land, dem som lever kun på land og som det sidste dem som kan flyve i luften. Ganeshas store hoved symboliserer hans intelligens, og de store øre viser, at han lytter til tilbedernes bønner og kan skelne mellem det sande og usande. Hans altid bevægende snabel viser, at vi altid skal være aktive, og hans store mave symboliserer hele Bramanda (universet) inde i Ganapati. Den knækkede stødtand er et symbol på det store offer, som han gav for formidling af viden - hans kælenavn Ekadanta betyder den en-tandede.

  Ganesha figuren måler: 30 cm

  Materiale: polyresin.

  Farve: elfenben hvid, gul, blå, grøn.

  SKU: 13707GANESH
  768,00 DKK
  i h
  *
  *
  *