Søg
Webshop
  Menu Close

  Fluorti Armbånd 20 Cm

  Varebetegnelse:
  Fluorit Armbånd
  Varebeskrivelse:
  Fluorit Armbånd 20 cm

  Fluorit er en vidunderlig krystal, der healer med alle regnbuens smukke farver. Har du alt for meget larm, uro og rod sindet, er hun en oplagt krystal til dig. Brug hende gerne i de perioder, hvor du har brug for at få ryddet op i gamle følelser, blokeringer, negative mønstre og forvirring. Her vil Flourit hjælpe dig med at få lettet tågen, så du kan se klart igen, og handle på det der vil tjene dig, og vejen til din lykke.

  Fluorit betyder altså healing af kaos til klarhed, inspiration og orden. Så er du udfordret, eller ved du, at skal igennem en stressfuld periode, er Flourit et must have i din krystal-førstehjælpskasse.

  Fluorit krystal virker stabiliserende og balancerende på kraftfulde energier. Hun styrker din intuitive evner, skaber overblik og åbner op for nye kreative livsløsninger. Men tag ikke fejl af hendes kraft, for med hende handler det lige så meget om struktur, ordentlighed og dyb koncentration – et fokus og en disciplin, du skal mestre, når livet bliver overvældende.

  Hver af Fluorit krystallens farver har særlige styrker, betydninger og forbindelser. Den klare, næsten gennemsigte, forbinder sig med dit kronechakra, hvor den lilla Fluorit forbinder sig til dit 3. øje. Blå Fluorit forbindes til dit halschakra og den grønne til din hjerteenergi og hjertechakra. Sidst, men ikke mindst, forbinder den gule Fluorit sig til Solar Plexus.

  Fluorit virker derfor som en hel regnbue af energier, du kan trække på, som styrker dig, din energi og dit sind. Brug gerne Flourit til at meditere og visualisere med, når du søger en stærk kilde til inspiration, nye muligheder og en fredfuld klarhed.
  SKU: STEN-ARM-FLUORIT
  75,00 DKK
  i h
  *
  *
  *