Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Femisan Contour - 60 Tabl.

  Varebetegnelse:
  Kosttilskud
  Varebeskrivelse:
  Hvis vægten skal holdes på et sundt og normalt niveau livet igennem, så kræver det, for mange, en ekstra indsats.
  Som alderen skrider frem, bliver det typisk lidt vanskeligere for de fleste af os.
  Midaldrende mænd oplever tit, at de skal spise lidt mindre eller motionere lidt mere end tidligere for at opretholde en sund vægt.
  Det samme gælder for kvinder hvor også hormonelle svingninger, f.eks. i overgangsalderen og ved graviditet, kan spille en rolle.
  At det er almindeligt, kan også ses på det faktum, at der findes utallige kure til at opnå en sund vægt, men resultaterne er desværre alt for ofte kortvarige.
  Femisan Contour fra A.Vogel er et naturligt kosttilskud med indhold af salvie, gyldenris, magnesium og Yerba Mate i en nøje udvalgt sammensætning.
  Yerba Mate bidrager til vedligehold af en sund vægt, mens zink medvirker til en normal nedbrydning af fedt, kulhydrater og protein.
  Egenskaber:
  Naturligt, vegansk kosttilskud
  Kan anvendes af både mænd og kvinder
  Yerba Mate er med til at vedligeholde en sund vægt
  Zink bidrager til en normal nedbrydning af kulhydrater, fedt og protein
  Indeholder også salvie, gyldenris og magnesium
  Daglig dosis:
  Voksne:
  1 tablet 2 gange dagligt
  SKU: 2875VOGEL
  249,95 DKK
  i h

  Ingredienser

  Yerba Mate ekstrakt (Ilex Paraguariensis), Mikrokrystallinsk cellulose (fyldemiddel), Trimagnesiumdicitrate, Tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose, Stearinsyre (overfladebehandling), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Gyldenris koncentrat (Solidago Virgaurea), Lægesalvie koncentrat (Salvia Officinalis), Kolloid vandfri silica (antiklumpningsmiddel), Zinkcitrat, Saccharoseestere af fedtsyrer (Emulgater)