Søg
Webshop
  Menu Close

  Falkeøje Lommesten

  Leverandør: Stenguiden
  Varebetegnelse:
  Falkeøje.
  Varebeskrivelse:
  Står for overblik, iagttagelsesevne og klar tankegang. Du kan med denne sten se din situation med andre øjne, du kan distancere dig fra problemerne. Den giver dig evnen til at skue dybt ind i dit eget indre og er en forvandlingssten.
  SKU: STEN29
  25,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  aventurin grøn

  Aventurin Grøn Lommesten

  Varebetegnelse:
  Grøn Aventurin.
  Varebeskrivelse:
  Grøn Aventurin kaldes ofte for ”gamblerens sten”, fordi den styrker dit held i alle livets aspekter, uanset om det er penge, arbejde, spil eller kærlighed. Det er en rigtig god lille sten at have i lommen, når du skal svinge noget til din fordel.
  25,00 DKK
  agat pink

  Agat Pink Lommesten

  Varebetegnelse:
  Agat Pink.

  Varebeskrivelse:
  Pink Agat er en smuk sten med farvenuancer, der veksler mellem lyslilla og pink – deraf dens tilnavn. Udover at være flot, menes Pink Agat at besidde en række gavnlige fordele. For det første er stenen med til at støtte dig, som hele tiden stiller høje krav til dig selv. Det gør den på en beroligende og kærlig måde ved at lære dig, at du ikke skal stresse dig selv eller konstant søge efter at bevise dit værd overfor andre mennesker. Dermed er den medvirkende til at give dig en indre ro i sindet, så du ikke konstant presser dig selv ud til de yderste grænser, dette gør Pink Agat stenen ved at minde dig om, at du er præcis, som du skal og bør være. Med en Agat sten i pink kan du slappe helt af og nyde nuet, uden unødigt stress. Agat Pink stenen har også de samme egenskaber, som de andre agatkrystaller, men Pink Agat siges også at have god effekt på folk, som har kærestesorger. Selve agatkrystallen er en nænsom og blid sten, som giver dig styrke og selvrespekt. Pink Agat er derfor også en sten, som giver en slags lykkeeffekt, som gør at man får nemmere ved at tackle stress og sorg med den medfølgende trygheds- og sikkerhedsfølelse, det giver.
  25,00 DKK