Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  BWT Dobbelt filter (3 stk.)

  Leverandør: A.Vogel
  BWT Dobbelt filter (3 stk.)

  - Nemt at bruge
  - Filtrera 120l vand
  - Tilføjer magnesium til vandet
  BWT Magnesium Mineralizer udskifteligt filter virker i kanden, og effektivt fjerner kalk og andre stoffer som bly, kobber, klor – mens det tilføjer magnesium til vandet.
  Det filtrede vand er perfekt til kaffe og espressobrygning.
  Et filter har en kapacitet på 120 liter – dog bør det udskiftes hver fjerde uge.
  SKU: 51366A
  123,00 DKK
  i h

  Anvendelse:

  Betjening og udskiftning af filterpatron
  A. Før det første brug eller ved udskiftning af opbrugt filterpatron: Rengør kande, tragt og låget på BWT filtreringssystemet med rengøringsmiddel og skyl grundigt med varmt vand. Brug ikke nogle grove rengøringsartikler eller skrubbesvampe da man risikerer ridser på BWT vandfiltrerings systemet. Kande og tragt kan vaskes i vaskemaskine. Låget må ikke vaskes i opvaskemaskinen.
  B. For at opnå den bedst mulige filtrering, anbefaler vi at ligge den nye filterpatron i postevand i 5 minutter, efterfølgende smides vandet ud.
  C. Efterfølgende indsættes den nye filterpatron i tragten på vandfilteringssystemet ved at presse det blidt på plads.
  D. Hvis BWT vandfiltreringssystemet er udstyret med et automatisk genopfyldningssystem ’’Easy-Fill’’ i låget, er det ikke nødvendigt at tage låget af når du fylder kanden op. ’’Easy-fill’’ systemet åbner automatisk når vandstrålen møder åbningen og lukker igen automatisk når kanden er fyldt.
  E. Hæld den første omgang filtrerede vand ud og genopfyld filtreringssystemet. Fine sorte partikler af aktiveret kan skylles ud, hvilket er helt ufarligt. I dette tilfælde anbefaler vi dog at man igen tømmer kanden indtil den er klar og fri for partikler.
  F. BWT vandfiltreringssystemet er nu klar til brug.