Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  Blod

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Billede af Bio-Chrom - til blodsukkerbalance 60 tabletter

  Bio-Chrom - til blodsukkerbalance 60 tabletter

  Bio-Chrom Vegansk
  Organisk chromgær til blodsukkerbalance
  - Organisk chrom fra chromgær (ChromoPrecise®)
  - Medvirker til vedligeholdelse af et normalt blodsukkerniveau
  - Medvirker til en normal omsætning af kostens makronæringsstoffer
  - Hver tablet indeholder 100 µg organisk chrom
  - Fremstillet under farmaceutisk kontrol

  Bio-Chrom er tabletter, som hver indeholder 100 µg af det vigtige sporstof chrom. Det chrom, som anvendes i Bio-Chrom, er organisk chrom, der er bundet til gærens naturlige aminosyrer (ChromoPrecise).

  Bio-Chrom og gær
  ChromoPrecise indeholder ikke levende, formeringsdygtige gærceller men består af et chromholdigt proteinrigt pulver fremstillet af gærceller. Kun til personer, der er allergiske over for gær, kan ChromoPrecise ikke anbefales.

  Chrom eller krom er et mineral og næringsstof, som i sin trivalente form har betydning for en normal omsætning af kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Chrom medvirker desuden til de biologiske processer, som hjælper med at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Chrom virker ved at indgå i et kompleks af aminosyrer på cellens inderside, som er med til at sikre en stabil tilførsel af glukose fra blodet.

  Nogle forbinder udelukkende chrom med forkromede dele på eksempelvis badeværelset og motorcykler. Disse former for chrom (hexavalent chrom) er imidlertid ikke magen til den form, som indgår i menneskers biokemi. Vi har derimod brug for trivalent chrom i kroppen. At chromet er trivalent betyder, at det er i stand til at danne tre kemiske bindinger til andre atomer. Uorganisk bundet chrom har normalt en ringe optagelighed i kroppen, selv om det er trivalent.

  Mælkesyre binder chrom
  Trivalent chrom har endvidere den egenskab, at det binder sig til mælkesyre (laktat). Derfor kan kroppen miste en del chrom i situationer, hvor kroppen producerer store mængder mælkesyre, for eksempel i forbindelse med anstrengende fysisk arbejde samt i situationer, hvor cellernes energiproduktion er utilstrækkelig.

  Kroppens lager af chrom er omkring 4-6 mg. Skandinaviske såvel som britiske og amerikanske kostanalyser har vist, at det gennemsnitlige indtag af chrom ligger omkring 30-40 µg dagligt. I Danmark anbefaler sundhedsmyndighederne et dagligt indtag på 40 µg chrom for personer over 11 år.

  Hvor findes chrom?
  Gode naturlige kilder til chrom omfatter fødevarer som: skaldyr, nødder, rosiner, kød, bønner, sort peber.
  159,00 DKK