Søg
Webshop
  Menu Close

  Bøger

  Vis som Gitter Liste
  Sorter efter
  Ædelstene og Mineraler

  Bogen Om Ædelstene Og Mineraler

  Ædelstene og mineraler II af Anders Futtrup

  Ædelstene og mineraler II af Anders Futtrup kan bruges som et opslagsværk til alle, der er interesseret i sten og deres magi.

  Det gælder alle lige fra samlere, geologer og alternative behandlere til dem, der på hobbybasis interesserer sig for sten og krystaller.

  Bogen omhandler 640 sten og mineraler, hvor der både er beskrivelser og fotos af de nøje udvalgt sten.

  Heri kan du blive klogere på de mange forskellige sten, og der er opslag i forhold til stenenes geologiske aspekt og deres fysiske egenskaber foruden de forskellige aspekter i forbindelse med brug af sten til healing.
  399,00 DKK
  stenguidens guide til sten

  Stenguidens Guide Til Sten

  Varebetegnelse:
  Stenguidens guide til sten indeholder fotos og beskrivelse af 700 sten og krystaller. Bogen er på 160 sider med mange nye og spændende sten.

  Vil du gerne lære mere om alle de forskellige spændende sten og krystaller, der findes?
  Mennesker har i årtusinder brugt sten og krystaller til healende og beskyttende formål fx for at holde onde ånder væk og lignende.
  I dag spiller sten og krystaller stadig en stor rolle indenfor alternative behandlingsformer, og mange bruger dem også til at forhøje velværet, eller fx som pyntegenstande pga. deres flotte farver og former, eller som "lykkesten", der menes at hjælpe i forskellige situationer i livet.
  Stenguidens Guide Til Sten er den ideelle bog for dig, der ønsker at lære mere om de forskellige sten og krystaller. Bogen er på 160 sider, og indeholder fotos i farver og beskrivelser af omkring 700 forskellige sten og krystaller.


  Bogen fungerer som et opslagsværk, der forsyner dig med viden om hver enkelt sten, der gør at du bliver klogere på såvel de healende og fysiske egenskaber ved stenene, og bliver indført i de forskellige stenarters geologi, samt deres energier og særlige beskaffenhed i forhold til bl.a. chakraer, stjernetegn, numerologi og meget mere.
  Anders Futtrup står bag opslagsværket Stenguidens Guide Til Sten, og han formår på en god og overskuelig måde at guide læseren igennem de mange krystaller og sten.

  Forskellige egenskaber

  Healing og velvære er som nævnt nogle egenskaber, som folk tillægger krystaller og sten, og hver sten menes at have hver sin specifikke egenskab og beskaffenhed.
  Alternative behandlere mener at sten og krystaller indeholder en særlig energi, og det er disse energier, som healere mener, kan være medvirkende til at gavnlige virkninger for krop og sind. Den typiske måde, man bruger sten på er fx ved at bære dem på kroppen som et smykke, eller fx i lommen, så man altid kan holde den i hånden og mærke dens energi. Andre måder er ved at lægge dem ved siden af, eller under sin hovedpude.

  Forhold, som sten menes at kunne hjælpe med:

  • Søvnproblemer
  • Dårlig koncentration
  • Tankemylder

  Eksempler på sten og deres virkninger, som du kan læse mere om i bogen:
  • Ametyst - hjælper på beslutsomhed og balance.
  • Bjergkrystal - menes at give større indsigt og klarhed
  • Blå sodalit - er med til at øge intuition og positivitet


  Den healende energi som sten menes at kunne bibringe, er af følelsesmæssig og spirituel karakter.

  Alt i alt er STENGUIDENS GUIDE TIL STEN en bog, der vil give både novicen og kenderen et uundværligt opslagsværk, som er perfekt til hurtigt at slå op i, når man ønsker at vide mere om en specifik sten eller krystal.
  138,00 DKK