Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  A.Vogel Valleforce Alpedrik(1000 ml)

  Leverandør: A.Vogel
  A.Vogel Valleforce Alpedrik Original 1000 ml

  - Med naturligt indhold af L+ mælkesyre
  - Fremstillet af mælk fra køer, der græsser i de schweiziske Alper
  - Kan anvendes som syrligt element i salatdressing og madlavning
  - Laktose- og glutenfri
  Valleforce Original – en frisk hilsen fra de schweiziske alper

  Valleforce er en fødevare med naturligt indhold af L+ mælkesyre. Det er en gammel drik, som Alfred Vogel udviklede for flere årtier siden. Valleforce er baseret på valle, som er blevet anvendt ind- og udvortes samt i madlavningen siden det antikke Grækenland.
  Vallen kommer fra schweiziske køer som i ro og mag spiser græs og alpeurter på de grønne bjergsider i Schweiz. Køernes mælk forarbejdes til de velkendte og højtskattede schweizeroste.
  Restproduktet fra ostefremstillingen er valle, en vandig væske, som bjergbønderne med stor fornøjelse bruger til både mennesker og dyr.
  SKU: 4006
  Vejl. uds.: 269,95 DKK
  214,96 DKK
  i h

  Første trin i produktionen af Valleforce er fermentering af vallen, dernæst koncentreres den og filtreres for alle rester af laktose og protein. Vallen er nu koncentreret, fermenteret og filtreret og dermed klar til at komme på flasker. Under fermenteringen omdannes mælkesukker til mælkesyren L+. Mælkesyregærede og fermenterede produkter er i øvrigt igen blevet virkelig populære, både i form af fermenterede grønsager og drikke.

  I tidligere tider havde bjergbonden fri adgang til frisk valle, men det har vi ikke længere i vor moderne tid. Derfor kommer vallen i dag på flasker, filtreret, fermenteret, pasteuriseret og med et naturligt indhold af L+ mælkesyre.

  Valleforce smager friskt og syrligt og er filtreret så grundigt, at den hverken indeholder mælkefedt, mælkeproteiner eller sukkerarter, hvorfor den kan nydes, også når man har gluten- eller laktoseintolerance.

  Anvendelse
  A.Vogel Valleforce Alpedrik Original er en fødevare, der er populær som skøn, fermenteret og forfriskende drik, men også som syrligt element i madlavning, f.eks. dressinger og marinader. Mange er også glade for at tilsætte lidt Valleforce til dejen, når der laves brød.
  En forfriskende drink kan laves med 1 – 2 spsk. Valleforce Original til et glas vand. Tilsæt evt. lime, citron eller lidt frugtjuice.

  Indhold: 500 ml

  Ingredienser:

  Lactofermenteret koncentreret ostevalle­permeat (fra mælk) (indeholder 7 % naturlig L+ mælkesyre), surhedsregulerende middel (kaliumcitrat).

  Næringsdeklaration:
  Næringsindholdper 100 ml:
  Energi90 KJ/20 kcal
  Fedt0-1 g
  – heraf mættede fedtsyrer0-1 g
  Kulhydrat0-1 g
  – heraf sukkerarter0-1 g
  Protein0,0 g
  Salt0,3 g