Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  A.Vogel Urticalcin (600 tabl.)

  Leverandør: A.Vogel
  A.Vogel Urticalcin (600 tabl.)

  - Indeholder pressejuice fra vildthøstede brændenælder Vegetabilsk D-vitaminkilde
  - D-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler
  - D-vitamin bidrager til en normal udnyttelse af calcium og fosfor

  A. Vogel Urticalcin – naturligt og vegetabilsk D-vitamin
  Hvad er D-vitamin? D-vitaminet er et fedtopløseligt vitamin, som har mange funktioner i kroppen, heraf nogle som er hormonlignende.
  D-vitaminet adskiller sig fra andre næringsstoffer ved, at vi ikke får den primære tilførsel fra kosten, men producerer det selv.
  Det kræver dog, at huden udsættes for sollys for at kunne danne D-vitamin. Sker dette ikke, hvilket i sagens natur kan være vanskeligt i vinterhalvåret, så kan man komme i D-vitamin mangel.
  Derfor kan det være fornuftigt at tage et D-vitamin tilskud i perioder.
  SKU: 2941A
  Vejl. uds.: 214,95 DKK
  171,96 DKK
  i h

  Hvad er D-vitamin godt for?

  D-vitamin har mange funktioner i kroppen, men medvirker foruden mange andre ting bl.a. til vedligehold af normale knogler og tænder, til immunforsvarets normale funktion, normal optagelse af calcium og fosfor samt vedligehold af en normal calciumkoncentration i blodet.

  Lever du af plantebaseret kost, er du laktoseintolerant eller foretrækker du blot et vegetabilsk tilskud af D-vitamin? Så er A. Vogel Urticalcin det helt rigtige valg for dig. Urticalcin er en særlig kombination af friskpresset brændenældejuice, calcium og vegetabilsk D-vitamin. I modsætning til de fleste andre D-vitaminpræparater er D-vitaminet i Urticalcin ikke af animalsk oprindelse, hvilket gør det muligt for veganere at få et godt tilskud af D-vitamin. D-vitaminet i Urticalcin er udvundet af et lav, som vokser i ekstreme klimaer. Lavet er en symbiose af grønalger og svampe og er derfor velegnet for både vegetarer og veganere. Ud over D-vitamin indeholder Urticalcin også pressejuice af friske brændenælder indsamlet i den vilde, smukke og frodige schweiziske natur og 65 mg. calcium pr. dagsdosis af 6 små tabletter.

  Anvendelse
  Den anbefalede dagsdosis er 6 Urticalcin tabletter dagligt. Urticalcin tabletterne tygges let og smelter herefter i munden.
  Velegnet til voksne og børn ned til 3 år

  Ingredienser:

  Sorbitol
  Calciumcarbonat
  Mannitol
  33,6 ml Brændenælde pressejuice (Urtica dioica Herba rec. suc.)
  Maltodextrin (fra majs)
  Fedtsyrer fra magnesium salte
  Naturlig vitamin D3 pulver (cholecalciferol fra lav)

  Næringsindhold pr. dagsdosis (6 tabletter):

  Brændenælde pressejuice / 33,6 ml
  D-vitamin /5 μg / 100 % RI
  Calcium / 65 mg / 8,3 % RI
  RI = referenceindtag