Søg (resultaterne står under denne formular)
Webshop
  Menu Close

  A.Vogel Avenaforce 100 ml

  Leverandør: A.Vogel
  A.Vogel Avenaforce

  - Frisk havretinktur af 100% friske planter
  - Udtrukket på ren drikkealkohol
  - Dagsdosis svarer til 1200 mg frisk havreplante
  A. Vogel Avenaforce – udtræk af friske, grønne havreplanter
  A. Vogels Avenaforce er et kosttilskud fremstillet efter Alfred Vogels originale opskrift. Udtræk af frisk, grøn havre var et af de hyppigst anvendte præparater i Alfred Vogels praksis, som lå i den lille bjergby Teufen i kanton Appenzell.
  Det latinske navn for den ellers velkendte kornsort havre er Avena sativa. Sativa betyder ”dyrket” og hentyder til det faktum, at havre oprindeligt var en vild plante, som senere blev forædlet og nu dyrkes i rigtig mange tempererede klimaer.
  Avenaforce er baseret på udtræk af 100% friske havreplanter, hvilket betyder, at du sikrer dig, at du får det bedste produkt muligt og dermed højere værdi for pengene.

  Avenaforce er et friskplantepræparat og er et af A. Vogels mange, gode kosttilskud. Et friskplantepræparat er et naturlægemiddel eller kosttilskud, der enten er fremstillet af vildtindsamlede planter eller planter dyrket under kontrollerede forhold.
  Kendetegnende for friskplantepræparater er, at de forarbejdes straks efter høsten. Det vil sige, at planten bringes ind i fabrikken, mens den stadig er frisk og dernæst forarbejdes i frisk tilstand.
  Hvis planen tørres, før den forarbejdes, hvilket er den almindelige fremgangsmåde, så vil den i tørringsprocessen miste nogle af sine indholdsstoffer.
  Dette undgås, hvis planten forarbejdes fra frisk tilstand. For at udtrække den friske havres gode indholdsstoffer bliver planten skåret i små stykker og tilsat en passende mængde drikkealkohol.
  Efter at have trukket i en periode afsies havren, plantestofferne er nu udtrukket i alkoholen, som bliver til det færdige produkt. Planteresterne bliver kørt ud i haven, hvor de bliver en del af den kompost, som bruges i dyrkningen.
  Dette sikrer en bæredygtig produktion, hvor det plantemateriale, der fjernes fra haven, bringes tilbage.
  Til fremstilling af Avenaforce anvendes hele den grønne og friske havre-plante, og det resulterer i et unikt kosttilskud.
  SKU: 1028
  Vejl. uds.: 229,95 DKK
  184,86 DKK
  i h

  Anvendelse
  20 dråber Avenaforce (svarende til cirka 0,5 ml) fortyndes i et glas vand tre gange dagligt. En dagsdosis indeholder 1200 mg udtræk af frisk havreurt.

  Indhold: 100 ml.

  Ingredienser:

  Havretinktur (Avena sativa L.)

  En dagsdosis (ca. 1½ ml) indeholder udtræk af:

  Frisk havre urt: 1200 mg,

  Indeholder alkohol: 50 % vol.