Søg
Webshop
  Menu Close

  Ametyst Bånd Lommesten

  Varebetegnelse:
  Bånd ametyst
  Varebeskrivelse:
  Bånd ametysts energi minder meget om ametyst, men der er forskel. Det hvide i stenen symboliserer en energi, som du ledes hen imod.t
  I retning af de mennesker eller den partner, som du er på bølgelængde med.
  Den kan bruges til at lede efter og finde din ”bedre halvdel”. Et menneske hvis energi og udviklingstrin supplerer din egen.
  Båndametyst kan bruges af to mennesker til at gennemgå og bearbejde eventuelle karmiske problemer, som er opstået imellem dem.
  Den vil gøre begge parter opmærksomme på deres følelsesmæssige ubalancer og derefter motivere og hjælpe med at få disse ubalancer forløst og opløst.
  Den er god til meditation – til at sætte balance imellem dine indre mandlige og kvindelig energier.
  Energien er beskyttende og rensende på krop og sjæl. Den hjælper dig med at træffe de rette beslutninger, fordi den giver dig den nødvendige klarhed – især i forhold til parforhold.
  SKU: STENI-3
  25,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Ametyst Lommesten

  Ametyst Lommesten

  Ametysten er kendt for sine healende energier og egenskaber, og er en absolut musthave krystal.
  Som energiredskab virker den særdeles godt når du oplever at være i en stresset, depressiv eller træt tilstand. De høje, spirituelle vibrationer siges at lindre og heale, og du vil opleve en større tro på dig selv, en styrket motivation og en højere selvtillid.
  Chakra: Det tredje øje, Krone
  Stjernetegn: Fisk, Jomfru, Stenbuk
  Rens: Røgelse, Fuldmåne, Selenit
  Størrelse: 2-3 cm.
  Alle sten og krystaller er unikke, og derfor kan der forekomme forskelle i størrelse og udseende. Små ridser og ujævnheder kan også forekomme.
  25,00 DKK
  Skytsengel Røgkvarts 25-30 mm.

  Skytsengel Røgkvarts 25-30 Mm.

  Varebetegnelse:
  Skytsengel Røgkvarts.
  Varebeskrivelse:
  Engle er budbringere fra de højere verdener, klar til at give os følelsesmæssig tillid og åndelig vejledning.
  Disse udskårne engle hjælper os med at forbinde os til vores værtsengel, som vil bestytte os i alt hvad vi beder om. Hver engel er udskåret af naturlig halvædelsten og har hver sit unikke mønster og farve.
  Røgkvarts er god til at skabe jordforbindelse. Den hjælper med at fjerne de negative tanker, den øger vitalitet og sex lyst. Har du problemer med frygt og mindreværd så hjælper den med til at fjerne dette. Også god til at rense energien i dit hjem
  75,00 DKK
  Himalaya Saltlampe med LED skiftende farvet lys

  Himalaya Saltlampe Skiftende Farver LED 10 Cm

  Himalya Saltlampe med LED skiftende farvet lys og USB stik.
  86,00 DKK
  bjergkrystal

  Bjergkrystal Lommesten

  Varebetegnelse:
  Bjergkrystal
  Varebeskrivelse:
  Her får du omkring 600 gram bjergkrystal i rå form, hvilket er stenens naturlige form. Ved at købe krystaller i rå form får du adgang til stenens stærke rå energi, der spreder sig præcis sådan, som de er skabt til.
  Krystaller og sten i rå form har den reneste energi, så hvis du vil have mest ud af bjergkrystallens forstærkende energier, er det en god ide at vælge krystallen i rå form.
  Bjergkrystallen siges at være krystallen over dem alle, der kan bruges til at forstærke energierne i og omkring dig. På grund af dens rene form kan du også nemt bruge den sammen med andre krystaller, hvor den vil fungere som energiforstærker.
  Stjernetegn: Alle
  25,00 DKK