Søg
Webshop
  Menu Close

  All Omega 3-6-9, 90 Kapsler

  Leverandør: Solaray
  Varebetegnelse:
  Kosttilskud.
  Varebeskrivelse:
  All Omega 3-6-9 er en kombination af fiskeolie og planteolier fra kæmpenatlys og hørfrø. Fiskeolien stammer fra små vildtlevende fisk og er rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til en normal hjertefunktion ved daglig indtagelse af 250 mg EPA+DHA (165 - 330 mg i 1-2 kapsel All Omega).
  Hørfrøolie har et højt indhold af omega-3 i form af alfa-linolensyre (ALA) og er derfor et glimrende vegetabilsk supplement til fiskeolie. ALA bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolindhold i blodet. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2 g ALA i alt.
  Kæmpenatlysolie indeholder bl.a. de flerumættede fedtsyrer gamma-linolensyre og linolsyre. Linolsyre, som også er en bestanddel af hørfrøolien, bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolindhold i blodet. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 10 g linolsyre i alt.
  Den samlede mængde linolsyre (fra kæmpenatlysolie og hørfrøolie) er 276 - 552 mg/dag.
  All Omega er tilsat et antioxidantkompleks, som modvirker harskning.
  Et kvalitetsprodukt fra Solaray.
  Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.
  Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.
  OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
  Daglig dosis:
  1-2 kapsler
  SKU: 7273SOL
  219,95 DKK
  i h

  Ingredienser:

  Kapsel (gelatine fra kalv)
  Emulgator (glycerol)
  Johannesbrød kernemel
  Ekstrakt (Ceratonia siliqua L.)
  FISKEolie
  Kæmpenatlysolie (Oenothera biennis L.)
  Hørfrøolie (Linum usitatissimum L.)
  Antioxidant (ascorbylpalmitat)
  Rosmarin urteekstrakt (Rosmarinus officinalis L.)
  D-alpha tocopherol

  Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

  Allergener:

  FISK