Søg
Webshop
  Menu Close

  Agat Pink Lommesten

  Leverandør: Stenguiden
  Varebetegnelse:
  Agat Pink.

  Varebeskrivelse:
  Pink Agat er en smuk sten med farvenuancer, der veksler mellem lyslilla og pink – deraf dens tilnavn. Udover at være flot, menes Pink Agat at besidde en række gavnlige fordele. For det første er stenen med til at støtte dig, som hele tiden stiller høje krav til dig selv. Det gør den på en beroligende og kærlig måde ved at lære dig, at du ikke skal stresse dig selv eller konstant søge efter at bevise dit værd overfor andre mennesker. Dermed er den medvirkende til at give dig en indre ro i sindet, så du ikke konstant presser dig selv ud til de yderste grænser, dette gør Pink Agat stenen ved at minde dig om, at du er præcis, som du skal og bør være. Med en Agat sten i pink kan du slappe helt af og nyde nuet, uden unødigt stress. Agat Pink stenen har også de samme egenskaber, som de andre agatkrystaller, men Pink Agat siges også at have god effekt på folk, som har kærestesorger. Selve agatkrystallen er en nænsom og blid sten, som giver dig styrke og selvrespekt. Pink Agat er derfor også en sten, som giver en slags lykkeeffekt, som gør at man får nemmere ved at tackle stress og sorg med den medfølgende trygheds- og sikkerhedsfølelse, det giver.
  SKU: STENA-3
  25,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Falkeøje

  Falkeøje Lommesten

  Varebetegnelse:
  Falkeøje.
  Varebeskrivelse:
  Står for overblik, iagttagelsesevne og klar tankegang. Du kan med denne sten se din situation med andre øjne, du kan distancere dig fra problemerne. Den giver dig evnen til at skue dybt ind i dit eget indre og er en forvandlingssten.
  25,00 DKK
  aventurin grøn

  Aventurin Grøn Lommesten

  Varebetegnelse:
  Grøn Aventurin.
  Varebeskrivelse:
  Grøn Aventurin kaldes ofte for ”gamblerens sten”, fordi den styrker dit held i alle livets aspekter, uanset om det er penge, arbejde, spil eller kærlighed. Det er en rigtig god lille sten at have i lommen, når du skal svinge noget til din fordel.
  25,00 DKK
  Fluorit Regnbue Mix

  Fluorit Regnbue Mix - Lommesten

  Varebetegnelse:
  Poleret regnbuefluorit.
  Varebeskrivelse:
  Nøgleord: Kreativitet & Koncentration.
  Regnbuefluorit er den smukke, naturlige forening af forskellige farver fluorit.
  Rengbuefluorit kan variere i farver fra helt lyse, nærmest hvidlige og sart rosa til en mørkere grøn og dyb lilla.
  Ofte ses mange forskellige farver i de enkelte sten, når de studeres nærmere.
  Består din regnbuefluorit hovedsageligt af en enkelt farve vil det være egenskaberne for denne specifikke farve fluorit, som er stærkest i pågældende regnbuefluorit.
  Regnbuefluorit skaber glæde og positivitet i sindet og opfordrer til kreativ udfoldelse gennem glæden. Den hjælper til bedre fokus og klar tankegang, samt rationalitet.
  Smuk, poleret regnbuefluorit til eksempelvis at have liggende i hjemmet, lommen m.m. Kan også bruges som Gua Sha-massagesten.
  Da materialet stammer fra naturen er hver regnbuefluorit unik og kan variere i form, størrelse og farve.
  25,00 DKK
  ametyst bånd

  Ametyst Bånd Lommesten

  Ametyst er en kraftfuld og beskyttende sten, der indeholder høje spirituelle egenskaber og er god i Meditation
  Den har en beroligende virkning og en stærk healende energi
  Ametyst er god mod søvnløshed og har en gavnlig effekt på overdreven misbrug af forskellig karakter
  Alle sten og krystaller er unikke, og derfor kan der forekomme forskelle i størrelse og udseende. De er alle blevet nøje udvalgt, og vi garanterer at alle krystaller er af allerhøjeste kvalitet. Små ridser og ujævnheder kan dog forekomme.
  25,00 DKK