Søg
Webshop
  Menu Close

  Agat Blonde - Lommesten

  Leverandør: Stenguiden
  Varebetegnelse:
  AGAT, BLONDE
  Varebeskrivelse:
  ENERGI: Blondeagat er den perfekte sten at have ved hånden, hvis du skal tale i en større forsamling og er nervøs eller bekymret. Den hjælper dig til at stå stærkt i dig selv og tale tydeligt og åbent med styrke, tryghed og gennemslagskraft. Folk vil møde dig med respekt, fordi du viser hvem du er, og hvad du står for.
  HELBRED: Blondeagat kan afhjælpe angst og stress. Den kan også dæmpe feber og hjælpe med at heale forbrændinger og mavesår.
  Blondeagat er en smuk, lyseblå sten med mere eller mindre fremtrædende striber i strukturen. Den er af stentypen Chalcedon, der primært dannes under kraftigt tryk og høje temperaturer på over 100 grader °C. Den findes især i det sydvestlige Afrika.
  ENERGI:
  Blondeagat er den perfekte sten at have ved hånden, hvis du skal tale i en større forsamling og er nervøs eller bekymret. Den hjælper dig til at stå stærkt i dig selv og tale tydeligt og åbent med styrke, tryghed og gennemslagskraft. Folk vil møde dig med respekt, fordi du viser hvem du er, og hvad du står for.
  KROP:
  Blondeagat kan afhjælpe angst og stress. Den kan også dæmpe feber og hjælpe med at heale forbrændinger og mavesår.
  CHAKRA:
  Hals
  STJERNETEGN:
  Fisk
  BRUG:
  Blondeagat er særligt velegnet til lommesten og til krystalvand og olier. Men den egner sig også som energisten i dit hjem, som smykkesten eller til meditation.
  KRYSTALVAND:
  Blondeagat er velegnet til krystalvand og er sikker at brygge på efter den direkte metode.
  RENSNING:
  Blondeagat tåler vand og kan med fordel energirenses med saltvand, havvand eller rindende vand.
  SKU: STENA-4
  25,00 DKK
  i h
  *
  *
  *
  Kunder der har købt denne vare købte også
  Turmalin Sort - Lommesten

  Turmalin Sort - Lommesten

  Varebetegnelse:
  Turmalin Sort
  Varebeskrivelse:
  Sort turmalin er en såkaldt forvandlingssten, der siges at hjælpe med at lukke alle de mørke og tunge følelser ud, så der skabes følelsesmæssig stabilitet.
  Denne krystal siges derfor også at være en meget kraftfuld energikilde, der både beskytter mod og tilbagekaster negativ energi.
  Sort turmalin betragtes som en krystal, der åbner nye døre og lukker lyset ind, hvorved den hjælper dig med at få en mere positiv tilgang til alt, når først byrden er løftet fra dine skuldre.
  Stenen er fremstillet af naturmaterialer, hvorfor den kan variere i udseende og størrelse. Idet krystallen er i sin rå, naturlige form, får du adgang til den sorte turmalins stærke rå energi.
  25,00 DKK
  Rosenkvarts

  Rosenkvarts - Lommesten

  Varebetegnelse:
  Rosakvarts
  Varebeskrivelse:
  Rosenkvarts, også kendt som rosakvarts, er længe blevet betegnet som kærlighedsstenen over dem alle. Denne sten er indbegrebet af kærlighed, ro og harmoni og siges at lære os om tilgivelse samt at elske sig selv og ikke mindst sine omgivelser.
  Rosenkvarts betegnes som en sten, der styrker kærlighedskraften samt fremmer indre harmoni og balance.
  Derudover siges det, at rosenkvarts afskærmer mod dårlige vibrationer og stråling - særligt den skadelige stråling fra eksempelvis computere. Denne sten er tromlepoleret, hvorved den har fået en glat overflade med afrundede kanter.
  Stjernetegn: Tyren, Krebsen, Jomfruen, Vægten og Stenbukken.
  25,00 DKK
  karneol

  Karneol Lommesten

  Varebetegnelse:
  Karneol.
  Varebeskrivelse:
  Karneol er en varm og stærk passionskrystal, der giver dig et ordentlig boost af energi. Hun styrker dig, dit selvværd og din selvtillid. Med hende skal du frem i lyset, vise verden hvem du er, og alt hvad du kan. Kaneol handler nemlig om at udfolde dén du er, styrke din motivation og udholdenhed.
  25,00 DKK
  Røgkvarts Lommesten

  Røgkvarts Lommesten

  Varebetegnelse:
  Røgkvarts.
  Varebeskrivelse:
  Røgkvarts renser dig for alle urenheder både psykisk som fysisk. Hvis du har mange negative tanker og følelser, vil Kvartsstenen kunne hjælpe dig med at rense sindet for angsten, depression og generelt negative tanker. Stenen går ind og giver lys på de negative, så de kan slippe følelserne der holder dig nede.
  25,00 DKK